![]() |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 26 Thanked 333 Times in 269 Posts
Üye No: 4853
İtibar Gücü: 3000
Rep Puanı : 16800
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() bir meyhane buldum
sessiz sedasız bir ben varım birde sevdam seni sordum boş kadehlere ve sen olmalıydın sen vurmalıydın her yürek atışımda seni dilendim seni sordum kendi kendime cevapsız kaldım içtikçe hatırladım içtikçe korkar oldum kendimden ve seni uyanışlardan tabi tutmadım yoruldum dilenmekten diz bağlarım çözüldü sevdam üzgündü suskundu ben çaresizdim bir o kadar da umutsuzdum seni dilendim yeni doğan günle beraber her kadeh sen olu verdi baktıgımda kadehlere şişeler dolu kalmadı bir türlü ayık ayık seni sevemedim seni sevdim mi ya sevdan yada şişeler sersemletirdi beni şimdi unutum seni, ve sevdanı seni dilendim ömrümden kalbimden seni dilendim geceye ağladım seni içimden alıp yaktım seni kendimden dilendim ve kendimden sakladım seni kendimden dilendim ve kendimi sende bir baktım geceye seni unutmuşum tesadüf ama unutmuşum işte farkında olmadan belkide seni içtiğim son kadehe verdim ve orda bıraktım desem yalan olmaz hani yeridir unutmanın hani desem unutmadım yalan olur alıntı
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
sanma ki seni unuttum | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-25-2008 06:40 PM |
Nerde unuttum ben seni | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-25-2008 06:31 PM |
Seni unuttum sanma | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-16-2008 05:38 PM |
Ben Seni Unuttum | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-06-2008 04:45 PM |
Seni Unuttum Sanma | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-11-2007 01:52 PM |