![]() |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 26 Thanked 333 Times in 269 Posts
Üye No: 4853
İtibar Gücü: 2999
Rep Puanı : 16800
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Onca atılıştan sonra
balkonuma döndüm Onca bilgi utandığım çocukluğum içindi Çünkü beni hep bir başkası savunuyor Sesimden, ellerimden, gülüşümden biliyorum Hep sakladığım yara izini balkonumdan odama götürüyorum işte... odamdan bir kez olsun çıkartmadığım sesimden, ellerimden, gülüşümden biliyorum... Kayboldu gizemi senli günlerin artık ne hayalde ne düşlerdesin devşirdim özenle tüm heceleri artık ne şarkıda ne şiirdesin.. renkli ipliklerle bir de tığ kaldı örüldü duygular sedirlerdesin.. masmavi gökyüzü yıldızla doldu ışıksız gönlümde *******desin yıllar mı eskitti sen mi eskidin hüzünle baktığım resimlerdesin. avuçlarım kanayacak eğer sen gidersen şimdiii... zaman DURMAYACAK oda kanayacak, akacak ben bilinmezliğe... EN DİBE,VE en karanlığa... sensizlik olmayacak belki, beNSİZLİK OLACAK gidersen.. çünkü sen gidersen bende biterim...
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
gel yeter yılları eskitti yıllar | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-23-2008 05:15 PM |
Yıllar Geçmiş-2 | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-26-2007 06:07 PM |
Yıllar | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-26-2007 06:06 PM |
Yıllar | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-26-2007 06:06 PM |
Ne yıllar yordu ne de sen | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-06-2007 09:59 AM |