![]() |
![]() |
#1 |
Banned
Teşekkür Etme: 156 Thanked 220 Times in 144 Posts
Üye No: 38652
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 13972
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() TÜP GEÇİT İstanbul'a tüp geçit yapılması için ihale açılmış, Amerika, Japonya vs. hepsi teklif vermiş, 10 milyar, 20 milyar dolar... Bizim Temel'le Dursun ise 10 bin dolar teklif etmiş. Komisyon gitmiş Trabzon'a Temel'le Dursun'u görmeye... Demişler ki, -İhaleyi size vereceğiz, anlatın bakalım projenizi? Temel başlamış anlatmaya... -Ben gidicem Anadolu yakasına aşlıycam denizin altından kazmaya, İdris'de gidecek Avrupa yakasından kazacak. Denizin altında ortada buluşucaz. Yetkililer sormuş ; -Peki ya hic buluşamazsanız ne olacak ? İdris bu sefer atılmış ; -O zaman bir tüp geçit fiyatına iki tüp geçit yaptırmış olacaksınız. UÇURUM Bir gün Temel ve arkadasi Dursun birlikte sinemada film seyrediyorlarmis. Filmin en heyecanli sahnesinde Bir at üzerinde adam oldugu halde hizla uçuruma dogru gidiyormus. Tam bu sirada Dursun : -Temel pence uçurumdan asaguya uçacaklar demis.Temel: -Pence tüsmüyecekler demis.Iki arkadas iddaya girmisler. Sonuçta uçurumdan asagiya uçmuslar ve Dursun iddayi kazanmis.Dursun: -Temel pen hile yaptum ,pen bu filmi daha önceden seyrettum demis Temel hemen atlamis haçen pende seyrettum da pok yiyenun aynu hatayu yapacagunu zannetmiydum demis. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Temel fıkraları 71 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-15-2007 09:33 PM |
Temel fıkraları 50 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 1 | 05-15-2007 09:28 PM |
Temel fıkraları 64 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-15-2007 09:19 PM |