www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

Kapalı Konu

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 02-22-2006, 05:49 PM   #1
RoStWell
Forum Demirbaşı

Teşekkür Etme: 76
Üye No: 4324
İtibar Gücü: 4407
Rep Puanı : 193277
Rep Derecesi : RoStWell has a reputation beyond reputeRoStWell has a reputation beyond reputeRoStWell has a reputation beyond reputeRoStWell has a reputation beyond reputeRoStWell has a reputation beyond reputeRoStWell has a reputation beyond reputeRoStWell has a reputation beyond reputeRoStWell has a reputation beyond reputeRoStWell has a reputation beyond reputeRoStWell has a reputation beyond reputeRoStWell has a reputation beyond repute
Varsayılan apo .......sini böyle gördünüz mü hiç (içeri gir ve bizim ....apoya bak:))

yorumsuz..
Salak ile Avanak 2006'da Yayında - Coming Soon

Çekimleri kasım 2005'te yapılan, yüksek bütçesiyle dikkatleri üstüne çeken Salak ile Avanak sinema filmi ile davarbaşı öcalan ve roj tv fanatiği rasmussen büyük sükse yaptı. Bir davar ile bir başbakanın yakın arkadaşlıklarını anlatan filmde başbakanın düştüğü komik haller izleyicinin önüne getiriliyor. Dostunun i.ne terörist örgütünün davarbaşı olduğunu bilmeyen ve onu sık sık koruyan Rasmussen (Avanak) dünya medyasında düştüğü komik olayları konu ediniyor. Ailecek izlenebilecek bu sinema filminin, ülkemizde gişe rekorları kırması bekleniyor .

Apoş:"Manevi Babam Pushttur"
[IMG]http://www.****yiz.biz/TR/images/bushoglubush.jpg[/IMG]

Apoş, resim ile ilgili duygusal sözler sarfetti."Benim babam belli değil, annem de bilmiyor kim olduğunu, hayatım boyunca babamı aradım, bulamadım. Pusht ile tanıştığımda daha küçüktüm. Bana babalık yaptı, kendisini babam belledim pusht da beni belledi, i.ne yaptı beni, cebimde paramı belimde silahımı eksik etmedi. Daha sonra yaptıklarımın yanlış olduğunu anladım, uslu çocuk oldum, şimdi imralıda gardiyan abilerimin verdiği horoz şekerlerini emiyorum." dedi. Apoş, manevi babası ile yakalandıktan sonra görüşemediklerinden yakındı.

Öcalan Ekmeğini Taştan Çıkarıyor
[IMG]http://www.****yiz.biz/TR/images/dansoz.jpg[/IMG]

Kim derdi ki, "bir zamanların davarbaşı, bebek katili öcalan bu hallere düşecek" diye? Evet resim tamamen gerçektir. Öcalan imralı misafirhanesinde göbek atarak para kazanmaya çalışıyor. Erkek günlerinin, bekarlığa veda partilerinin aranılan ismi öcalan, "asenadan iyi kıvırırım, o kadar iyi kıvırırım ki ağzınız açık kalır" dedi ve ötümüzde göbek attı. Kıvırma hareketlerini AB devlet başkanlarından öğrendiğini söyleyen öcalan, " en iyi angela merkel kıvırıyor, ona imreniyorum" dedi.

Abdullah Öcalan'da Diş Eti Hastalığı Başladı

İmralıda gardiyanlar tarafından cumshot tatbikatı yaptırılan önderimiz davarbaşımız apoşun yüzünde iltihaplanmalara ve diş etlerinde hastalığa bağlı olan şişmeler meydana geldi. Avrupa hayvan hakları muayene çiftliğine şikayet dilekçesi veren avukatları, ek sağlık dolabı ve bolca peçete isteğinde bulundular. Muayene kurulunca verilen sonuca göre, ek sağlık dolabının gereksiz olduğuna, peçetenin gardiyanlar tarafından verilmesine, cumshot tatbikatlarının yarıya indirilmesine ve dişlerini biraz fırçalaması tavsiyesi ve kararı verildi. Avukatlar karardan memnun oldu.

MUHTEŞEM BİR BOMBA DAHA

Abdullah öcalanın ofiKIL sitesi olan medya kuruluşu, büyük bir başarı kaydederek, davarbaşımız apoşu imralı misafirhanesinin bahçesinde beslenme çantasını odasına taşırken görüntülemeyi başardı. Bu zamana kadar bulunduğu misarfirhanede ilk defa resmi çekilen apoşun biraz zayıflamış olduğunu gördük. Aldığımız istihbarata göre "davar diyeti" yapan başkanımız fazla kilolarını vererek biraz adama benzemiş. Darısı diğer davarların başına. (Görüntüler gece görüşlü kameralarımız ile çekilmiştir.)

MonApo Ustalardan İlgi Gördü.

"Turkish Power" SexShop'un imralıda çekimlerini yaptığı vibratör tanıtımında DavarBaşı APO ilginç açıklamalarda bulundu. Örgüte gelir kaynağı sağlamak için bu tip bir tanıtımda görev aldığını söyleyen öcalan "türk yarrağını daha önce tatmıştım, tüm dünyaya tanıtımını yapma görevi bana verildiği için çok sevindim, AB 'ye başta Fransızlara tavsiye ederim, çok büyük ve zevkli" dedi. Çekimden sonra gardiyanlarla kalite testi yapacaklarını belirten öcalan sadece bir görüntü almamıza izin verdi.

Utanmaz Adam, Utanmadı Bebek Yaptı. Bebek PÇ oldu.

Öcalan'dan öc alan gardiyan'ı biz bulduk. İsmi Murtaza olan gardiyan, Apo yu ben becerdim , tam 17 defa becerdim. "Anam için, babam için tüm Türk ulusu için" dedi. Çok zevk aldığını belirten gardiyan, "Artık her gece yanına gidip onu okşayacağım. Bebeğin babası benim, suçluyum ama severek yaptım, pişman değilim" dedi. Kendisini her sabah hapishane bahçesinde tahrik eden Öcalan için "Biz Türkler z..tik mi tam z..eriz, öyle haraketlere gelemeyiz" dedi.

Bıyıklı Adamın Cinsel Arzuları. Yazan: Öcalan
[IMG]http://www.****yiz.biz/TR/images/kitap8.jpg[/IMG]
RoStWell çevrimdışı  
Eski Bugün   #n/a 
Teşekkür Botu
Bot
bot Çevrimiçi

Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
alcohol (06-23-2006), drendo (01-23-2007), emree01 (08-16-2006), ObSeSSiOn (02-23-2006), TuGaN (05-24-2007), walsman07 (08-16-2006) bu konu için teşekkür ettiler...
bot Çevrimiçi Tesekkur botuna Rep veremezsiniz. Yinede Tesekkurler. Kurallara Aykırı Mesajı Bildir  
Old 02-23-2006, 12:58 AM   #2
๏๒รєรรเ๏ภ
Forum Aşığı

๏๒รєรรเ๏ภ Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 337
Üye No: 6517
İtibar Gücü: 3258
Rep Puanı : 91747
Rep Derecesi : ๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute

ii ii güzel kanka

LÜTFEN
๏๒รєรรเ๏ภ çevrimdışı  
Old 06-22-2006, 09:02 AM   #3
bugra_bicer
Yeni Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 15347
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi : bugra_bicer is on a distinguished road

arkadaşlar bu resimler çok güsel hepinizr teşekkürler,,,
bugra_bicer çevrimdışı  
Old 06-23-2006, 04:19 PM   #4
alcohol
Geçerken Uğradım

alcohol Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 26
Üye No: 15395
İtibar Gücü: 1412
Rep Puanı : 660
Rep Derecesi : alcohol will become famous soon enoughalcohol will become famous soon enoughalcohol will become famous soon enoughalcohol will become famous soon enoughalcohol will become famous soon enoughalcohol will become famous soon enough

olm bunlar süper cok komik paylasim için saol

BİR GÜN HERKEZ FENERLİ OLMASİN,
BİRAKİN O AYRİCALİK BİZE KALSİN :biggrin: :biggrin:

alcohol çevrimdışı  
Old 06-23-2006, 04:27 PM   #5
GeCeLeR
Guest

Üye No:

tepki gelirse buraya yazılmamasını rica ediyorum bana özel mesaj atarsanız konu derhal forumda kaldırılacaktır.
moderatör arkadaşımız fotoları komik görüp konuyu açmış.
forum içinde tepki görmemesi durumunda kalıcı olacaktır.
ancak edep sınırlarını aşan tepkiler yazılmaması ricamdır.
Tepkinizi bana özel mesaj yoluyla belirtirseniz ... bu başlıklta ki yazı kaldırılacak ve bir özür mesajıyla konu forumdan silincektir.
Saygılar
GeCeLeR

Old 06-23-2006, 10:56 PM   #6
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2551
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi : CaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond repute

milyonlarımızı ağlatan bu adam şimdi güldürüyor bizi nası iş bu
sana en güzel yakısan şey beyaz kefendir apo

Son düzenleyen: CaKaLBoT; 06-24-2006, 12:44 AM..
CaKaLBoT çevrimdışı  
Old 06-25-2006, 10:51 PM   #7
eagle
Daimi Üye

eagle Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 87
Üye No: 4532
İtibar Gücü: 1526
Rep Puanı : 1126
Rep Derecesi : eagle has much to be proud ofeagle has much to be proud ofeagle has much to be proud ofeagle has much to be proud ofeagle has much to be proud ofeagle has much to be proud ofeagle has much to be proud ofeagle has much to be proud ofeagle has much to be proud of

dostum sağol
eagle çevrimdışı  
Old 06-25-2006, 11:01 PM   #8
servikal
Daimi Üye

servikal Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 21
Üye No: 11391
İtibar Gücü: 1595
Rep Puanı : 4582
Rep Derecesi : servikal has a reputation beyond reputeservikal has a reputation beyond reputeservikal has a reputation beyond reputeservikal has a reputation beyond reputeservikal has a reputation beyond reputeservikal has a reputation beyond reputeservikal has a reputation beyond reputeservikal has a reputation beyond reputeservikal has a reputation beyond reputeservikal has a reputation beyond reputeservikal has a reputation beyond repute

ellerine sağlık çok güzel olmuş bu arada geceler kardeşim bence bu resimlere tepki vereni forumda tutmamak lazım yannışmıyım kaldırılması için hiç bir neden yok bu benim şahsi fikrimdir diğer arkadaşlar ne düşünür bilemem ama zannımca onlarda benle aynı fikirde
Old 06-25-2006, 11:04 PM   #9
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2551
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi : CaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond repute

Alıntı:
İlk Gönderen syhntrgt
ellerine sağlık çok güzel olmuş bu arada geceler kardeşim bence bu resimlere tepki vereni forumda tutmamak lazım
nasıl yani ???
Old 06-25-2006, 11:05 PM   #10
olfir
Daimi Üye

olfir Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 46
Üye No: 8831
İtibar Gücü: 1725
Rep Puanı : 17099
Rep Derecesi : olfir has a reputation beyond reputeolfir has a reputation beyond reputeolfir has a reputation beyond reputeolfir has a reputation beyond reputeolfir has a reputation beyond reputeolfir has a reputation beyond reputeolfir has a reputation beyond reputeolfir has a reputation beyond reputeolfir has a reputation beyond reputeolfir has a reputation beyond reputeolfir has a reputation beyond repute

Alıntı:
İlk Gönderen GeCeLeR
tepki gelirse buraya yazılmamasını rica ediyorum bana özel mesaj atarsanız konu derhal forumda kaldırılacaktır.
moderatör arkadaşımız fotoları komik görüp konuyu açmış.
forum içinde tepki görmemesi durumunda kalıcı olacaktır.
ancak edep sınırlarını aşan tepkiler yazılmaması ricamdır.
Tepkinizi bana özel mesaj yoluyla belirtirseniz ... bu başlıklta ki yazı kaldırılacak ve bir özür mesajıyla konu forumdan silincektir.
Saygılar
GeCeLeR

bu konuya tepki yazanan supelenmek lazım kardes
saolason kanka eyvallah

''düşman'' kelimesinin anlamını ''dost'' sıfatını taşıyanlardan öğrendim

TIKLA PARA KAZAN
olfir çevrimdışı  
Kapalı Konu

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı