![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2006
Teşekkür Etme: 6 Thanked 34 Times in 22 Posts
Üye No: 15198
İtibar Gücü: 1578
Rep Puanı : 2714
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Kral teknik direktör oluyor
Milliyet Gazetesi'nin 16 Mayıs 2007 tarihli haberine göre, sezon sonunda Teknik Direktör Eric Gerets'le yollarını ayırmaya karar veren sarı - kırmızılı yönetim, yeni teknik adam arayışına tüm hızıyla devam ederken, sürpriz bir antrenör adayı Florya kulislerinde konuşulmaya başlandı. Yeni sezonda, İngiltere'nin ünlü kulübü Manchester United takımının yıllardır uyguladığı 'Alex Ferguson modeli' ile tecrübeli isim Feldkamp'ı futbolun başına geçirmeyi planlayan yönetimin, antrenörlük görevine ise menajer - futbolcu olarak Hakan Şükür'ü getirmeyi düşündüğü öğrenildi. Sarı - kırmızılı kulüple bir yıllık daha mukavelesi bulunan golcü oyuncudan önümüzdeki sezon hem saha kenarından, hem de saha içinden faydalanmayı düşünen yönetimin, Avrupa şampiyonası finallerinden sonra jübile yapmayı düşünen Şükür'e, bir yıl daha forma giydirecekleri ve menajer - futbolcu olarak teknik adamlığa hazırlayacakları kaydedildi. Adnan Polat başkanlığındaki futbol komitesinin bu fikri henüz golcü oyuncuya açmadıkları ancak tecrübeli yıldızın da bu düşünceye 'Hayır' diyemeyeceği belirtildi. Galatasaray, daha önce de sarı - kırmızılı forma altında son sezonunu oynadıktan sonra futbolu bırakan Gheorghe Hagi'yi teknik direktör olarak göreve getirmiş, daha sonra yaşanan bir 'cep telefonu' hadisesinin ardından, Rumen çalıştırıcıyla sezon sonunda yollar ayrılmıştı. Bu arada adaylar arasında Erciyesspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un hocası Abdullah Avcı'nın da yer aldığı öğrenilirken, takımın başına geçirilecek ismin, Gerets'in sözleşmesinin fesh edilmesinin ardından açıklanacağı bildirildi. Bu arada yönetim, Ersun Yanal'ı düşünmediğini dün bir kez daha açıkladı. Siyasete girmiyor Yönetimin, gelecek yıl menajer - futbolcu olarak takımda görev vermeyi düşündüğü Hakan Şükür, hakkında ortaya atılan iddialara cevap vererek, "Siyasete girmiyorum. Milletvekili adayı olmayacağım" dedi. Hakan, "Bir çok teklif aldım ve gururlandım. Çok nazik ve çok güzel tekliflerdi, hepsine teşekkür ediyorum. Ancak ben futbolun içinde kalmaya devam edeceğim" diye konuştu.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Teknik direktör derbi sonrası | slipknot | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-18-2008 05:17 PM |
Bayanlar Teknik Direktör Olsa | RaPoRLu | Eskiler (Arşiv) | 2 | 07-15-2007 09:04 AM |
Avustralya'da teknik direktör arayışları.. | DHeMLy-CHaY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-07-2007 04:03 PM |
ABD'ye Arjantin'den teknik direktör | lennon | Eskiler (Arşiv) | 0 | 11-18-2006 02:32 PM |
Roy Keane teknik direktör oluyor | cİHAn | Eskiler (Arşiv) | 1 | 08-24-2006 10:03 PM |