![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2006
Teşekkür Etme: 6 Thanked 34 Times in 22 Posts
Üye No: 15198
İtibar Gücü: 1578
Rep Puanı : 2714
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() "Huzur G.Saray'da"
Transferin gözdesi olan Kayserispor’un golcüsü Gökhan Ünal, en huzurlu takımın Galatasaray olduğunu söyledi. Galatasaraylı yöneticilerin menajeri ile görüştüğünü anlatan milli futbolcu, “Fenerbahçe’de huzur Beşiktaş’tan biraz daha fazla var diye düşünüyorum. Çünkü orada arkadaşlarım olduğu için konuşuyorum. Beşiktaş’a göre huzur biraz daha fazla. Galatasaray’ı saymıyorum zaten aile ortamı orası. Galatasaray’ın ortamında sıcakkanlılık daha fazla” diye konuştu. Gökhan, hedefi olan bir takımda oynamak istediğini de vurguladı ve “Çünkü UEFA’yı bu sene tattık biz. Ve ben Avrupa kupalarında bir daha oynamak istiyorum. UEFA olur. Şampiyonlar Ligi olur oynamak istiyorum” dedi.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
PeugeoT 206"""""Manyak bişi""""" | RaPoRLu | Eskiler (Arşiv) | 6 | 07-09-2007 08:21 PM |
"Kanarya bana huzur veriyor" / 31 Aralık | Rexum | Eskiler (Arşiv) | 1 | 12-31-2006 07:34 PM |
G.Saray'da "Fatih Akyel" savaşı / 26 Aralık | Rexum | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-26-2006 01:42 PM |
"G.Saray'da forma giymek isterim" | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 0 | 11-28-2006 05:42 PM |