![]() |
![]() |
#1 |
Banned
Teşekkür Etme: 156 Thanked 220 Times in 144 Posts
Üye No: 38652
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 13972
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() MOR GÖZ Safinaz bir gün otele gitmiş.görevliye sormuş; -bana bir oda verir misin? -verebilirim ama o odadan herkes kaçıyor. -olsun, ben korkmam, demiş. Ama Safinaz korkmuş, pencereden atlamış. bir gun sonra dursun gelmis -bana bir oda verirmisiniz ? -veririm ama herkes kaciyo o odan... yarim saat sonra pencereden atlamis. temel de ayni otele gelmis ve bi oda istemis gorevli ayni seyleri onada solemis .tam yatarken dolaptan ben mor goz diye sesler gelmis. temelde -oraya gelirsem diyer gozunude ben morartirim demis ![]() MUSTAFA Bizim Temel ajanliga soyunmus ve talimatlari ögreniyor tabi ajan oldugu için Temel ismi yerine takma isim kullanmasini söyleyip adini Mustafa koyuyorlar ve Temeli Ingiltereye gönderip oradaki ajanlarla tanismasini söylüyorlar.Temel Ingiltereye gidiyor ve burada ajanlarin bulustugu bir bara giriyor.Burada karsisina çikan birine tanismak için adini soruyor.Tabi ingiliz cevap veriyor: -Bond,James Bond James Bond da Temele adini soruyor ve bizim Temelde: -Tafa,Mus tafa |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Yenİ Temel Fikralari 71 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-16-2007 02:04 PM |
Yenİ Temel Fikralari 70 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-16-2007 02:02 PM |
Yenİ Temel Fikralari 69 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-16-2007 02:02 PM |
Yenİ Temel Fikralari 52 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-16-2007 01:53 PM |
Yenİ Temel Fikralari 44 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-16-2007 01:49 PM |