www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 05-23-2007, 06:31 PM   #1
NEHİR
Yeni Üye

NEHİR Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 42721
İtibar Gücü: 1338
Rep Puanı : 410
Rep Derecesi : NEHİR is on a distinguished roadNEHİR is on a distinguished roadNEHİR is on a distinguished roadNEHİR is on a distinguished roadNEHİR is on a distinguished road
Varsayılan Önce yaşayıp sonra ölür müsün benimle

Bekleyişlerimin içine hapsettiğim özlemlerim vardı. Nicedir kimseyle paylaşamadığım hüzünlerim. Soramadığım sorularım. Şimdi özgür bıraktım özlemi. Şimdi hüzünde sevinçte doyasıya yaşanıyor bende. Sorular cevabını buluyor, anılar canlanıyor. Çünkü sen geldin.

Yoktum ben,senden önce yoktum. Sen geldin varlığımı bildim. Sen geldin bir dokunuşun bir bakışın nasılda hazza dönüştüğünü gördüm. Sen geldin ben ben oldum, aşk oldum.Sen geldin ama ne güzel geldin!

Yüzünü özledim.Daha birkaç saat önce gördüm halbuki. Yanımda olsan ne fark ediyor ki. Hiç tükenmiyor özlemim. Seninleyken bile özlüyorsam seni sensizken hissettiğim ne?Adı ne olursa olsun seviyorum sensizliği!

Deli bir aşk benimkisi. Sonu gelmeyecek bir macera. Aşk gibi hayatta bir macera tadında yaşanmalı. Ne olursa olsun yaşanmalı!Hayata ve aşka dair ne varsa hepsini yaşamak istiyorum seninle!

Zaman bizim elimizde ne kadarını kullanırsak o kadar uzun olacak ömrümüz. Ve giderken bu dünyadan ardımızda yaşamadığımız şeyleri değil, her anı birlikteliğimizle, aşkımızla dolu bir hayatı bırakacağız. Ne dersin? Önce yaşayıp sonra ölür müsün benimle?

Gülüşün damarlarıma işliyor. Bir tutku vazgeçmesi mümkün olmayan. Bir hayat senfonisi, her notasında aşkı saklayan. Sevmeyi bilen gülüşün, sevdikçe sevdiren gülüşün...O gülüşü görmeden yaşamak o kadar güç ki! ve bu sevdanın sebebi: Gülüşün!!!

Ey benim bulut gözlüm, umudum, özgürlüğüm .Sana söz bu yürek her atışında senin adını anacak!

Bekliyorum...
Seni özlemeyi en çok ben bilirim. Hiç yakınmadım seni özlemekten. Üstelik sana kavuşamama ihtimali işlenmemiş soğuk bir taş gibi önümde dikilip dururken! Sana dokunamamak yüreğimi böylesine acıtırken. Yine de bil ey yar! Bil ki, ben yüreğimi acıtan bu yaraya inat, dokunmadan tenine Saatlerce yaşabileyim seninle !!!

Bir gece geleceğim ve reddedemeyeceğin bir teklif sunacağım sana. Bunu duyunca inanamayacaksın. Cevabın hazır ama şaşkınlıktan sözcükler çıkmayacak ağzından. Bir gece sana dünyayı, sana aşkı, sana hayatımı sunmak için geleceğim.Ve o geceden sonra hep benim olacaksın.Sana ölümden öte sevmenin ne demek olduğunu anlatacağım

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı