![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Forum Müdavimi
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2007
Teşekkür Etme: 32 Thanked 56 Times in 49 Posts
Üye No: 39171
İtibar Gücü: 1849
Rep Puanı : 3277
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() DSP Genel Başkanı Sezer'in, partinin kurucu başkanı Rahşan Ecevit'ten 'helallik' istemesinin ardından CHP'den aday olan Kesici de sağın ilk liderinden helallik istedi.
Baba hakkımı helal ettim DSP kurucu başkanı Rahşan Ecevit'in siyasete getirdiği 'helallik' mevzuuna İlhan Kesici de girdi. Sağdan sola geçip CHP'den milletvekili adayı olan İlhan Kesici sağın manevi lideri Adnan Menderes için helallik istedi. Hürriyet yazarı Fatih Çekirge, Kesici'nin Adnan Menderes'in oğlu Aydın Menderes'ten babası adına helallik istediğini şöyle aktarıyor: Aydın Menderes’i aradı Bu ilginç olay şöyle gelişti: Kesici Baykal’la görüşürken, "Karar vermek için yapmam gereken son bir şey var" dedi ve izin aldı. Sonra da Aydın Menderes’i aradı. Etmezseniz aday olmam Kesici, "CHP’den aday olmak istiyorum. Ancak CHP’yi babanız Adnan Menderes’in katili gibi göstermeye çalışanlar vardır. Sizinle helalleşmek istiyorum. Hakkınızı helal ederseniz aday olacağım" dedi. Helal olsun, helal olsun Aydın Menderes bu sözler üzerine kısa bir süre durakladı, sonra da şu yanıtı verdi: "Kardeşim, Helal olsun! Helal Olsun! Helal olsun... Beni arayanlara da doğru bir şey yaptığını söyleyeceğim."
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Menderes'ten tepki istifası | GooD aNd EvıL | Yurttan Haberler | 0 | 05-21-2009 04:09 PM |
Her gün ağrı kesici kullanmayın! | WrAtBoY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-01-2008 10:40 AM |
Mehmet Ağar, Dp'lilerden Helallik İstedi 6 ocak | F@sTaLaFisT@ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-06-2008 04:36 PM |
Denizli’ye atanan valimize helallik verin / 8 ekim | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-08-2006 02:01 AM |
ağrı kesici[dikkat] | bluekeys™ | Eskiler (Arşiv) | 1 | 02-06-2006 02:48 AM |