![]() |
![]() |
#1 |
Banned
Teşekkür Etme: 60 Thanked 248 Times in 100 Posts
Üye No: 23664
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 11921
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kan Kusuyorum
Aldığım nefeslerin hesabını veriyorum Düşüyorum düşkünlerin sahnesinde Ne baş belasıymış şu ayrılık! Şu ayrılık ne de kahrediciymiş... Aynalara dargın yüzümü unuttum. Meğer sen varken yirmi yaş daha gençmiş. Tabldotumda hüsran var, Yine piyangodan amorti bile çıkmadı Boşa gitti harcadığım anılar meçhule yol alıp giderken ümitlerim. Ne güneşim doğsun, ne dünyam dönsün isterim. Vurup ta yalnızlığımı en köhne mekanlarda, En hain saatlerde kırıp ta ayrılık zincirini... Farkındayım saflığımın, bu fa hayaldi. Eskiden, bu eski mahallenin göbeğinde ki Eskilerden kalma dükkana gider ve o eski anlarımda olurdum. Şimdi isyan türküleri okuyor yüreğim, Aldığım her nefesin hesabını verir gibiyim, Yalnızlık! Tanımazdım bir zamanlar bu kelimeyi Bir zamanlar ben böyle ağlamazdım. Artık zamanı geldi bembeyaz kefenlere sarılmanın, Tabutumla kucaklaşmanın zamanı geldi. Artık hesap verir oldum nefesimden Oysa sevmek sen varken güzeldi... Kapatıp ta odamın perdelerini, Bu zifiri karanlığı bir de ben karanlığa hapsederken Sevda türküleri söylenirken kalbimin en işlek yerlerinde Ben sonuna dek susuyorum Hesap veriyorum yaşadığımdan yaşadığıma , kanıma, kan kusuyorum. Alıntıdır |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2007
Teşekkür Etme: 3 Thanked 7 Times in 5 Posts
Üye No: 40188
İtibar Gücü: 1343
Rep Puanı : 360
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Emeğine sağlık
![]()
![]() |
#3 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 16 Thanked 207 Times in 111 Posts
Üye No: 4920
İtibar Gücü: 2152
Rep Puanı : 45383
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() güselmiş
![]()
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|