![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Forum Müdavimi
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2007
Teşekkür Etme: 32 Thanked 56 Times in 49 Posts
Üye No: 39171
İtibar Gücü: 1868
Rep Puanı : 3277
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ünlü rockçı Özlem Tekin bilindiği üzere sesi kadar oyunculuğuyla da çok beğeniliyor. Cem Yılmaz'ın 'Hokkabaz' filminde büyük bir rol üstlenen Tekin, izleyicilerden tam not almıştı.
SETLERE ARA VERDİ Oyunculuğu sevdiğini ancak bir süre ara verdiğini söyleyen Tekin yeni çıkaracağı albüme yoğunlaştığını belirtti. Geçtiğimiz haftalarda Hokkabaz filmindeki performansı sayesinde Çağdaş Sinema Oyuncuları Derneği'nden ödül alan ancak törene katılmadığı için eleştiri yağmuruna tutulan Tekin, olayın sanıldığı gibi olmadığını açıkladı. Tekin, "Ödülden yemin ediyorum ki haberim yoktu. Yoksa koşarak giderdim. Ya bana haber vermeyi unuttular, ya da ulaşamadılar. Ödül almışım nasıl gitmeyeyim" şeklinde konuştu. ..
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Polat: Hiç haberim yok | Kéan aRs | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-05-2008 07:24 PM |
Günlerden haberim yok | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-23-2008 09:10 AM |
Sarışın koşarak,esmer yavaştan | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-09-2008 10:52 AM |
Acı Haberim Senindir | GhencThurk | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-07-2008 08:30 PM |
Giderdim | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-26-2008 12:05 PM |