![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: May 2007
Teşekkür Etme: 16 Thanked 39 Times in 27 Posts
Üye No: 42825
İtibar Gücü: 1388
Rep Puanı : 1960
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Slm arkadaşlar;
sonunda bende gülebiliyorum...! artık ağlamıyorum artık yüzümde mutsuzluk değil hep bir tebessüm war bende artık sewdiğime 5 yıl sonra kawuşabildim bugün...! dilek olay tam 5 yıl bekledim tamam demesini bugun dedi dediği an dondum kaldım arkadaşlar masada elim ayağım titriyordu yaa kendime hakim olamıyodum bi ara göğsüm sıkıştı yaa nefes almakta zorlanıyordum kolay değil arkadaşlar ama yaa ben 5 yıl bekledim bu anı we bu büyük mutluluğu kaldıramadı bünyem heycandan hiçbişi diyemiyodum yaa sanki biri ağzımı zorla kapatıyordu ben hep bişe demek istiyorum kıza ama diyemiyodum işte dilim tutuluyodu...! onu görmek için istanbuldan kalkıp okuluna gittim onun için herşeyi göze alıyorum onu okadar çok sewiyorum ki yüzüne bakmaya kıyamıyorum...! dünyalar güseli canım o benim seni çoooooook sewiyorum bitanem...! |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Verdiğin acılar için sana şükürler olsun Allah’ım! | biqboy | Hayat Dersleri | 0 | 10-08-2009 05:43 PM |
merhaba arkadaşlar artık bende üyeyim | cryz35 | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-17-2009 11:42 PM |
Şükürler olsun bir müjde vereceğim | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-09-2008 11:51 AM |
Bu veda artık sana...Bu terk ediş artık seni bu satırlarda...Ben bana düşen yazgısın | LeGoLaS | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-01-2008 12:30 PM |
sana yazıklar olsun rızkım kan olsun | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 06-27-2008 01:19 PM |