![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Forum Müdavimi
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2007
Teşekkür Etme: 32 Thanked 56 Times in 49 Posts
Üye No: 39171
İtibar Gücü: 1850
Rep Puanı : 3277
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() KONYA’da, 28 yaşındaki Arzu İnar, 4 yıldır birlikte yaşadığı 47 yaşındaki Muammer Bayambudar tarafından kalçasından bıçaklandı. Arzu İnar, imam nikahlı eşinin, resmi nikah yapmasını isteyince kızıp kendisini yaraladığını söyledi.
Olay, saat 01.30 sıralarında Karatay İlçesi Selimiye Mahallesi Demireller Sokak’ta meydana geldi. 4 yıldır birlikte yaşayan ev kadını Arzu İnar ile garson Muammer Bayambudar arasında, genç kadının resmi nikah kıymalarını istemesi üzerine tartışma çıktı. Evlilik kararı için zamana ihtiyacı olduğunu söyleyen Muammer Bayambudar, kendisine kızan Arzu İnar’ı kalçasından çakıyla yaraladı. Arzu İnar, komşularının ihbarı üzerine eve gelen polislerin çağırdığı ambulansla Numune Hastanesi’ne kaldırılırken, olayın ardından kaçan Muammer Bayambudar yakalanarak, gözaltına alındı. İnar polise verdiği ifadede, “4 yıldır Muammer ile imam nikahıyla yaşıyoruz. İkimiz de daha önce hiç evlenmedik. Bir çok kez resmi nikah yapmasını istedim. Sürekli erteledi. Gece yine bu konuyu açtım. Resmi nikah yapmasını söyledim. Aramızda tartışma çıktı. Sonra cebindeki çakıyı çıkartıp, beni yaraladı” dedi. Arzu İnar ve Muammer Bayrambudar’ın çocuklarının bulunmadığı öğrenildi. Sağlık kontrolünden geçirildikten sonra ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürülen Muammer Bayambudar, sorgusunun ardından Cumhuriyet Savcılığı’na sevk edilecek.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Resmi nikáh istedi, bıçaklandı | slipknot | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-10-2009 03:05 PM |
Barcelona isteyince : 2-0 | aLeMDaR | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-06-2006 01:50 AM |
Resmi nikah cinneti / 21 ekim | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 2 | 10-21-2006 05:30 PM |
ingilizce resmi yazıya verilen resmi cvp(çok komik) | bluekeys™ | Eskiler (Arşiv) | 4 | 02-17-2006 02:05 PM |
Msn de istediğimiz resmi kişi arka plan resmi yapmak | caqaL | Eskiler (Arşiv) | 4 | 01-16-2006 10:32 PM |