![]() |
![]() |
#1 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007
Teşekkür Etme: 235 Thanked 266 Times in 182 Posts
Üye No: 31562
İtibar Gücü: 2441
Rep Puanı : 11542
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ![]() Windows XP Service Pack 2 almanca Sürüm : Almanca Boyut : 265 Mb Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware) Dil : Almanca İşletim Sistemi : Windows XP Tanıtım: Service Pack 2, XP işletim sistemlerindeki en güncel sürücüleri eklemek, güvenlik ve internet üzerindeki çatlakları onarmak, gelecekte olası wormlar ve kritik hatalara karşı önlem almanız için geliştirildi. Microsoft, Windows Service Pack 2'yi piyasaya sürmesinden kısa süre sonra Almanca sürümü de çıkardı. Mevcut Windows XP üzerindeki açıkları kapatmaya yönelik olarak çıkarılan güncellemeleri kapsayan SP2, birçok yeni güvenlik özelliği ve bazı sürücü güncellemelerini de içeriyor. Özellikle dahili firewall ile internet explorer ve outlook express'e dahil edilen yeni güvenlik özellikleriyle dikkat çekiyor. Boyutu dolayısıyla 3.parti bir programla (FlashGet ile) inndirmenizi tavsiye ediyoruz. Önemli Notlar: # Kurmadan önce sisteminizi yedekleyin. # Microsoft'un Service Pack'leri kümülatif olduğundan (Bir öncekini içerdiği) için ilk önce SP1 sürümü kurmaya gerek yoktur. ![]()
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Windows XP Service Pack 3 Student Edition Final | AlexandraMay | Program Download ve Tanıtım | 0 | 07-08-2010 06:07 PM |
Windows DisneyLand Service Pack 3 (2010) - Reupload | AlexandraMay | Program Download ve Tanıtım | 0 | 06-20-2010 07:39 PM |
Beklenen Windows Xp Service Pack 3 Türkçe [RS] | betho | Eskiler (Arşiv) | 4 | 01-12-2009 11:24 PM |