![]() |
![]() |
#1 |
Forum Müdavimi
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2007
Teşekkür Etme: 32 Thanked 56 Times in 49 Posts
Üye No: 39171
İtibar Gücü: 1849
Rep Puanı : 3277
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Galatasaray'ın yeni kalecisi Orkun çarpıcı açıklamalarda bulundu.
7 sene G.Saray'ın alt yapısında oynadıktan sonra,çeşitli Anadolu kulüplerinde görev alan Orkun Usak, yuvaya geri döndü. Sarı kırmızılı takımla sözleşme imzaladıktan sonra Antalya'ya tatile giden Orkun'la dolu dolu bir gün geçirdik. hurriyet.com.tr ekibi ve WOW World Palace Dalış Okulu Eğitmenleri ile Kiriş köyünde su altı dalışı gerçekleştiren milli kaleci çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Brezilyalı oyuncuyu çok beğendiğini söyleyen Orkun " Anlayamadığım bir şey var. Herkes bana Carlos'u soruyor ve 'çekiniyor musun?' diyor. Ben sahaya çıktığım zaman kimseden ne çekinirim ne de korkarım. Benim karakterim buna müsait değil. R.Carlos gibi bir oyuncuyu negatif yönde eleştirmek bence futbola aykırı bir kavram. Çok büyük bir futbolcu. Dünyanın en iyi isimlerinden birisi kesinlikle. Ondan öğrenilecek çok şey var. Ama topa sert ve isabetli vurması bende hiç bir tepki uyandırmıyor. Kaleye vursun yeter. Ben gol yemekten korkan bir kaleci değilim. Her kaleci muhakkak gol yer. Bu yüzden kendisiyle karşılıklı oynayabilecek olmamın büyütülecek bir tarafı olduğunu düşünmüyorum" dedi.
![]() |
#2 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2006
Teşekkür Etme: 5 Thanked 10 Times in 6 Posts
Üye No: 10920
İtibar Gücü: 1493
Rep Puanı : 1557
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Çok haklı bu sene galemiz Türklerde bu beni heyecanladırıyor çünkü sonunda bir sezon galeyi türk koruyacak...
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Bu Mature Taşş Gibi!!! Kaçıran Başını Duvara Vursun :) | alex_67 | Adult eski arşiv | 1 | 10-11-2008 10:40 PM |
Bu Mature Taşş Gibi!!! Kaçıran Başını Duvara Vursun :) | alex_67 | Adult eski arşiv | 0 | 10-11-2008 06:09 PM |
Dalga dalga mutluluk vursun | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-23-2008 09:28 AM |
Bir Bakısı Yeter Mi Bence Yeter... | ๏๒รєรรเ๏ภ | Adult eski arşiv | 12 | 08-29-2006 06:46 PM |
Carlos | blAcksmith | Eskiler (Arşiv) | 7 | 04-14-2006 03:16 AM |