![]() |
![]() |
#1 |
Forum Müdavimi
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2007
Teşekkür Etme: 32 Thanked 56 Times in 49 Posts
Üye No: 39171
İtibar Gücü: 1849
Rep Puanı : 3277
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() F.Bahçe'nin anlaştığı iddia edilen Adriano, Inter'de kalacağını açıkladı.
Geride kalan dönemde Inter'den ayrılacağı yönünde haberler çıkan ve Türk basınında da Fenerbahçe'ye gelebileceği yazılan Adriano yaptığı açıklamada, Inter'de kalmak istediğini söyledi ve "Milano benim evim. Inter'de kalmak ve Moratti'ye olan borcumu ödemek istiyorum" ifadesini kullandı. Adriano yuvada kalmak istiyor! Serie A şampiyonu Inter'in Brezilyalı golcüsü Adriano, Başkan Massimo Moratti'nin kendisine olan güvenini boşa çıkartmamak ve O'na olan bocunu ödemek için Inter'de kalmak istediğini açıkladı. Geride kalan birkaç ay boyunca yaz döneminde Inter'den ayrılacağı yazılan ve sahadan çok saha dışında yaşadıkları ile manşetleri süsleyen Brezilyalı yıldızın Inter'de gözden çıkartıldığı İtalyan basını tarafından ifade edilirken İspanya'dan Real Madrid ve Barcelona'nın golcü futbolcuyla ilgilendiği de yazıldı. Öte yandan Türk basınında da Adriano'nun adı sık sık Turkcell Süper Lig şampiyonu Fenerbahçe ile geçti. "Eğer Inter'de isterse ben de San Siro'da kalmak istiyorum. Ben Milano ve Inter'i evim olarak görüyorum" açıklamasını İtalyan gazetesi La Gazzetta dello Sport'a yapan Adriano böylece uzun süren suskunluğunu da bozmuş oldu. Teknik Direktör Roberto Mancini ile arasında soğuk rüzgarlar esen 25 yaşındaki Adriano açıklamalarına şu şekilde devam etti, "Eğer beni satmaya karar verdilerse sadece bir şartım var, İtalya'da kalmak istiyorum. Onların her kararına saygım var ama ben de eğer olacaksa bir sonraki durağıma karar vermek isterim. Her ne olursa olsun ben Inter'de kalmak istiyorum çünkü Moratti bana inandı ve güvendi ve ben de O'na olan borcumu ödeyerek haklı olduğunu göstermek istiyorum." Adriano son olarak da, "Eğer satılmam söz konusu olursa o zaman oturur ve meseleyi birlikte konuşarak çözeriz" dedi. Moratti bu ay başında yaptığı açıklamada, "Adriano'nun kalitesinde bir oyuncu sadece bir yıl kriz yaşadı diye satılmaz ya da gönderilmez" ifadesini kullanmıştı.
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Rafael Benitez İnter'de | jockeя | Dünya Ve Avrupa | 0 | 06-10-2010 10:04 AM |
Adriano | [мα∂ℓιηє] | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-23-2007 11:00 AM |
İnter'de tam 7 eksik | [мα∂ℓιηє] | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-19-2007 11:08 AM |
Adriano Koptu Geliyor! | sara74 | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-04-2007 07:14 PM |