![]() |
![]() |
#1 |
Forum Müdavimi
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2007
Teşekkür Etme: 32 Thanked 56 Times in 49 Posts
Üye No: 39171
İtibar Gücü: 1850
Rep Puanı : 3277
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() “Özlem, Hasret, Sıla…” Ne Dersen
gecenin nemi, gözlerimde yosun tutmuş deniz. hasretin çerçevesinde hayaline sarılmış aşık bir ben ne zaman bir fotoğrafına baksam anılarım demlenir. ağlamalar hiç bu kadar anlamlı gelmedi bana değer bir insan “sen” en değerlim hatta değerini tarif edemediğim sevgilim. kurumuş dudaklarımda ne zaman ismin titrese “KANIYORUM” özlem hasret sıla ne dersen ne uyuyasım geliyor ne rüya göresim “sensiz” “YANIYORUM” bilirim ki sevmek bu aşk bu bilirim ki kimsenin bilmediği mutluluk bu frenlemek zor gelir kimi zaman atlayıp uçmak yanına konmak vardı ya şimdi her zaman için birlikte olamadığımız zamanların telafisi için “Allah’ım görüver aşkının hatırına” ve senin için bitiremediğim dualara dualar ekliyorum sabırla bekliyorum zor olsa da sabır acıtsa da hasretin olsun duayla, sabırla, aşkla “ANIYORUM”
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Harun Tekin Bursaspor'da.. | styla45 | Diğer Süper Lig Takımları | 0 | 06-29-2010 02:06 AM |
İsmail Tekin | GooD aNd EvıL | Edebiyat | 105 | 05-13-2009 04:50 PM |
İlk bombayı M.Tekin patlattı! | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-24-2008 03:22 PM |