![]() |
![]() |
#1 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2007
Teşekkür Etme: 18 Thanked 70 Times in 47 Posts
Üye No: 41076
İtibar Gücü: 1423
Rep Puanı : 3510
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() -Abi şu adrese nasıl gidebilirim ?
-yürüyerek -Abi şu adrese nasıl gidebilirim ? -1984'den beri oraya gidenler geri dönmedi -N-nea??! -Abi şu adrese nasıl gidebilirim ? -Bilmem nasıl gidebilirsin ? -Abi şu adrese nasıl gidebilirim ? -Onu boşver sen bu adrese git burası daha iyi -Abi şu adrese nasıl gidebilirim ? -Bende yabancıyım kardeş -Onu sormadım abi adres diyom -??!! -Abi şu adrese nasıl gidebilirim ? -What? I don't speak Turkish -Pardon abi ; -Abi şu adrese nasıl gidebilirim ? -Ne etcen o adrese gidip de bakim -Sana ne ya halla halla -Olmaz sen söylemeden sana tarif etmem -Delimidir nedir yav -Abi şu adrese nasıl gidebilirim ? -O evi biliyomda sen ne için gidiyodun oraya arkadaşım -Ya chatten bi kadınla tanıştımda. Yanına davet etti. Anlarsınya -Neaa o benim ev lan! Gel lan buraya zibidi -Pardon bi bilmiyodum. Dur bırak o levyeyi abi -Al ulan -Ah kafammm -Abi şu adrese nasıl gidebilirim ? -Yürüyerek gidersen uzak olur -Zıplayarak gitsem -??!! > abi şu adresi tarif edebiLcenmi ? < adres sormak 50 yni kurus fircenmi ? > !! ?? -abi şu adrese nasıl gidebilirim... -dik git saga dön,dik git sağa dön,dik git sağa dön |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Paslar adrese teslim | KaRamBoL™ | Fenerbahçe | 0 | 10-07-2009 09:04 PM |
Yarın çekip gidebilirim | Author41 | Dünyadan Haberler | 0 | 06-21-2009 11:02 AM |
Sorular yanlış adrese gitti | slipknot | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-10-2009 02:49 PM |
sakli adrese mektup... | GeCeLeR | Eskiler (Arşiv) | 4 | 10-07-2006 12:18 AM |
Kayip Bİr Adrese Mektuplar | aLeMDaR | Eskiler (Arşiv) | 2 | 09-29-2006 05:22 PM |