![]() |
![]() |
#1 |
Banned
Teşekkür Etme: 34 Thanked 22 Times in 16 Posts
Üye No: 43459
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 1110
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ![]() hep karıştır oldu mu kendini de beni de hiç rahat edemeyelim biz hep aklımız dağınık özleyip duralım birbirimizi hep tamamen birbirimizin olmadıkça daha da tutkulu olsun herşey daha acı verici daha can yakıcı ben hiç bir zaman olmayayım senin hep uzakta istediğin erkek olayım bir türlü elinden tutup senin olmasını beceremediğin güzel olmasın hiçbirşey, tam olmasın hiçbir mutluluğumuz hep kısa sürsün havai fişek gösterileri gibi keşke bir iki dakika daha devam etse diye saniyeleri sayalım ama bitsin hep izleyebilecekken bitsin sanki gökyüzünün başka bir gösteriye sözü varmış gibi benim seyretmek istemediğim senin ise seyredip seyretmemekte kararsız kaldığın benim havai fişeklerim kadar tutkuyla bakmadığın coşkuyla izlemediğin ama bırak olsun sen sadece bana rahat ver sesimi de duymayıver yaşarsın, merak etme... kışın o ilk gününden önce yaşadığın gibi... sadece çok özlersin, herkeste beni ararsın o kadar ama bilirsin ki, var bir sözün tutman gereken herşeyi yakıp yıksan da uğruna.. ama bilmelisin ki; hakkın yoktur uğruna yakıp yıktıklarına uzaktan bile bakmaya... ~ Çünkü Biz Hiç Tam Olmadık ~ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2006
Teşekkür Etme: 230 Thanked 549 Times in 244 Posts
Üye No: 12537
İtibar Gücü: 1950
Rep Puanı : 27440
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :