![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 32 Thanked 29 Times in 24 Posts
Üye No: 43307
İtibar Gücü: 1768
Rep Puanı : 7482
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() bu ne göbek ??
- göbek değil bu sarkan göğüs kaslarım.. - bu ne göbek ?? - göbek değil..şeyimi doladım belime.kork benden kork!rooars! - bu ne göbek ?? - göbek deme olm, kırılıyo. macit onun adı.(buna bayıldım hatta aramızda kalsın bu sayfada komik olan tek espri bu diğerleri sallamasyon ) - bu ne göbek ?? - sen beni gencken gorecektin....anan falan hep hastaydi bana... yaslandik bea!! - bu ne göbek ?? - sorma ya, göbek kemiklerim fazla iri de... - bu ne göbek ??ekikikiki.. - hıyarın iyisi gölgede yetişir !!!! - bu ne göbek ?? - tarlanin tezeklisi, mendilin ipeklisi, sarilinca tat verir,erkegin gobeklisi... - bu ne göbek ?? - ee naparsin buyuk balik buyuk kayanin altinda yatar. - bu ne göbek ?? - bi ****ir git - bu ne göbek ?? - çok yedim , bağırsaklarım da dolu şimdi ,haliyle sı.mam lazım.. ağzınıza sı.abilir miyim ?! - bu ne göbek ?? - göbek değil hayatım, çocuğumuz olacak adı da yağ. - bu ne göbek ?? - miras değil alın teri..... - bu ne göbek ?? - bu ne g.t ?
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Göbek eriten iğne! | WrAtBoY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-02-2008 05:53 PM |
Ankara'ya göbek attırdı / 14 Ekim | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-14-2007 09:47 AM |
göbek adı | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-13-2007 11:57 PM |
Antalya'da Göbek Attılar | TiTaN | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-07-2007 11:57 PM |
Göbek eriten diyet | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 1 | 09-26-2006 10:03 PM |