![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57905
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Âfeti Devran Neriman - (İkinci Bahar Dizisinden)
Seni anladığımı sanmıştım Seni sevmeye de başlamıştım aslında Çünkü ben Aşka saygı duyanları severim Gönül köşkümde Apayrı bir yeri vardır onların Odaları bahçeye bakar Güllerle dolu, mis gibi kokan Şantajla da olsa Aşkın uğruna savaştığın için Sana ayırmıştım o odalardan birini de Masana da bir vazo gül koymuştum Her renkten Yanına da bir kadeh viski En iyisinden Herşeye rağmen Erkek kadınmış demiştim Âfeti devran Neriman MEDET edip âşıkları kavuşturduğun için Seni çok sevmiştim inan Ama sen ne yaptın Akıtıp şüphenin zehirini Ali Haydar’ın kalbine Bir engerek yılanı gibi soktun Bozdun o güzelim aşkın sihirini Yarın günü gelince Senin de Vakkas Ağa gibi Ölmeye yüzün olmayacak Nice Âfeti Devranlar gördü bu dünya Daha nicelerini de görecek Bu yalancı dünyada Daha nice aşklar yaşanacak Ama senin adın Âşıklar tarihinde Kapkara bir sayfada kalacak Şakir Alimoğlu
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ağaların Düğünü
gelinler mahçup olur elleri mor kınalı ağalar coşkun olur düğünde sözlü sazlı gelin ne güzel olmuş sürmeli gözleriyle ağam ne yakışıklı damat elbisesiyle bir başka olur beyler ağaların düğünü patlar bir bir silâhlar çalınır gümbür gümbür davullarla zurnalar donanır tüm masalar ağanın şerefine içilir tüm rakılar gökkuşağı yedi renk dilek dile tanrı’dan burma bıyıklarıyla ağam gelir karşıdan gelinle bir kalpleri tutuşsun mutluluktan tanrım korusun onu kem gözden, nazarlardan bir başka olur beyler ağaların düğünü patlar bir bir silâhlar çalınır gümbür gümbür davullarla zurnalar donanır tüm masalar ağanın şerefine içilir tüm rakılar tanrım gelinimizi nazarlardan saklasın ağam sevdiği kızla bir yastıkta kocasın boy boy çocuklar versin allahım ikisine önce sağlık versin de darısı gerisine bir başka olur beyler ağaların düğünü patlar bir bir silâhlar çalınır gümbür gümbür davullarla zurnalar donanır tüm masalar ağamın şerefine Âlimoğlu Şakir Alimoğlu
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ağıt
Seni çok severdi şimdi sevmesin Sen onun dünyada bir tanesiydin Tatlı bir bakışın ekmeği, suyu Aldığın her nefes aşı, bulguru Onun gözü değil gözbebeğiydin Annen öldü yavrum sakın ağlama Öksüz kaldım diye kara bağlama Yüce Tanrım aldı onu yanına O bir melek şimdi bunu unutma Yemedi yedirdi hiç gücenmedi Giymedi giydirdi hiç yüksünmedi İçmedi içirdi isyan etmedi Sırma saçlarını süpürge etti Bir gün de şikâyet nedir bilmedi Annen öldü yavrum sakın ağlama Öksüz kaldım diye kara bağlama Yüce Tanrım aldı onu yanına O bir melek şimdi bunu unutma Kirli bezlerini yıkadı elin İstedi ki yavrum güzel giyinsin Kimsenin yanında boyun bükmesin Eğmesin başını parasızlıktan Güzel gözlerinden yaş dökülmesin Annen öldü yavrum sakın ağlama Öksüz kaldım diye kara bağlama Yüce tanrım aldı onu yanına O bir melek şimdi bunu unutma 07.05.2003 Âlimoğlu Şakir Alimoğlu
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ah Bu Sevda
Bir kor gibi yakıyor, yüreğimi bu sevda Yavaş yavaş sarıyor, yüreğimi bu sevda Yalvarsam yakarsam, ne çare kâr etmiyor Ağlasam, sızlasam, ne çare kâr etmiyor Ah bu sevda, ah bu sevda Ah bu sevda kara sevda Hergün zehir içerim, bu sevdanın yüzünden Ah eder iç çekerim, bu sevdanın yüzünden Yalvarsam yakarsam, ne çare kâr etmiyor Ağlasam, sızlasam, ne çare kâr etmiyor Ah bu sevda, ah bu sevda Ah bu sevda kara sevda Toz edecek kum gibi, birgün beni bu sevda Eritecek mum gibi, birgün beni bu sevda Yalvarsam yakarsam, ne çare kâr etmiyor Ağlasam, sızlasam, ne çare kâr etmiyor Ah bu sevda, ah bu sevda Ah bu sevda kara sevda Söz:Âlimoğlu, Müzik:Erol Büyükburç, Söyleyen:Erol Büyükburç Şakir Alimoğlu
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aldım Veda Mektubunu
Aldım veda mektubunu titreyerek elime İki damla yaş süzüldü gözümden mendilime Saplandı her kelimesi bir ok gibi kalbime İki damla yaş süzüldü gözümden mendilime Çok derinde şimdi yaram, birşey kırık içimde Elimdeki zehir olsa içerdim bir içimde Buğulandi kelimeler, hasret duydum ölüme İki damla yaş süzüldü gözümden mendilime Söz: Âlimoğlu, Müzik: Cenk Taşkan, Söyleyen: Nükhet duru Şakir Alimoğlu
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ali Haydar - (İkinci Bahar Dizisinden)
Ayıp ettin Ali Haydar Hanıma ayıp ettin Aşka ayıp ettin Oysa ne kadar da seviyordu seni Hanım Bir çuval inciri berbat ettin İçtin bir yılanın akıttığı Şüphenin zehirini O zehir ki; Nice canım aşkları bitirmiş Nice büyük aşkları gömmüş Âşıklar mezarlığına Nice aşklar gömülmüş Yalnızlığın kör karanlığına Sende mi onlardan olacaktın Sende mi Ali Haydar Köfte yapmaya benzemez sevda Sevda yürek ister mangal gibi Ekmeği suyu inanmaktır sevdanın Yüce Allah'a inanmak gibi Açmaz artık sevda çiçekleri Gönül bahçende Açsa da canlı olmaz Cıvıl cıvıl olmaz eskisi gibi Güller, lâleler, menekşeler Yıkılan evin yerine Daha iyisi yapılır Ama unutma! Bir engerek yılanının Akıttığı şüpheyle kırılan kalp Eskisi gibi olmaz bir daha asla Pişman olsan da çok geç artık Giden günler gelmez geri Şakaysa eşşek şakası Böyle şaka olmaz O güzelim Hanıma O güzelim aşka bu yapılmaz Âlimoğlu Şakir Alimoğlu
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Allah Rahmet Eylesin
Aşkımız öldü bugün Allah rahmet eylesin Ruhuna el fatiha Nur içinde yatsın Toprağı bol Mekanı cennet olsun Rahmetli hem çok güzel Hem çok büyüktü Herkes kıskanırdı için için Nazara geldi belki de Kaderi böyleymiş, ne yapalım Ne gelir elden Ama ölenle ölünmüyor Hayat devam ediyor Her ölenin yerine Bir yenisi doğuyor Âlimoğlu Şakir Alimoğlu
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Allahına Şükret
Senden yukardakilere değil Senden aşağıdakilere bak Şükret Allahın verdiği nimetlere Şükret elindekilere Neyim yok diye düşünme Neyim var diye düşün O zaman herşeyi verecek sana Yüce Rabbim Göreceksin gerçek olacak her düşün Şakir Alimoğlu
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ana Benim Mayamı
Hangi dala konsam kırıldı anam Hangi gülü sevsem sarardı anam Hangi kalbe girsem kapandı anam Ana benim mayamı derdinen mi yoğurdun Kahrolasi dünyaya beni niye doğurdun? Çocukluğumu hiç yaşayamadım Gönlümce bir kere ağlayamadım Hayatta kimseye yaranamadım Ana benim mayami derdinen mi yoğurdun Bu yalanci dünyaya beni niye doğurdun? Ağzımla kuş tuttum gene olmadi Sevmedim olmadi, sevdim olmadi Ağladım olmadı, güldüm olmadı Ana benim mayamı derdinen mi yoğurdun Bu vefasiz dünyaya beni niye doğurdun? Başımı taşlara boş yere vurdum Her doğan güneşten bir medet umdum Elâlem gülerken kan kusuyordum Ana benim mayamı derdinen mi yoğurdun Bu kitapsiz dünyaya beni niye doğurdun? Anacığım söyle bana ne ettin Benim göbeğimi taşla mi kestin Bana süt yerine yas mi emzirdin Ana benim mayamı derdinen mi yoğurdun Bu Allahsiz dünyaya beni niye doğurdun? Anladım ki bana toprak bile çok Şeytan azabinin bende sonu yok Kıyamete kadar bana ölüm yok Ana benim mayamı derdinen mi yoğurdun Bu ******** dünyaya beni niye doğurdun? Âlimoğlu derdim beterden beter Ben giderim benle derdim de gider Anam anlatamam bir kara kader Ana benim mayamı derdinen mi yoğurdun Bu Allahsiz dünyaya beni niye doğurdun? Müzik: Yılmaz Atakay âlimoğlu Şakir Alimoğlu
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Anadolu Türküsü
Yanık bir türkü sesi gelir böler geceyi Anlatır garip çoban kınalı Ayşe'yi Bir zaman önce onu görüp çok sevmişti Oysa güzel Ayşe'yi vermemişlerdi Anadolu türküsü bu bacılar, analar Kuzu ağlar, kaval ağlar, duyan ağlar Kara yazmış yazıyı ölümsüz yaradan Koparmiş gencecik gülünü dalından Öyle bir türkü ki bu, bacım anam Çobanın derdi gelir, işlenir benliğime Bir ağı türküsü bu, bacım anam Herbir kelimesi ok olup, saplanır yüreğime Yanık bir türkü sesi gelir böler geceyi İki gözü iki çeşme görmüşler Ayşe'yi Ayşe kız başka köye gelin gidiyormuş Aramışlar çobanı kalbinden vurulmuş Anadolu türküsü bu bacılar, analar Kuzu ağlar, kaval ağlar, duyan ağlar Kara yazmış yazıyı ölümsüz yaradan Koparmiş gencecik gülünü dalından Öyle bir türkü ki bu, bacım anam Çobanın derdi gelir, işlenir benliğime Bir ağıt türküsü bu, bacım, anam Herbir kelimesi ok olup, saplanır yüreğime Söz: Âlimoğlu, Müzik: Cenk Taşkan, Söyleyen: Salim Dündar Şakir Alimoğlu
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|