![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2006
Teşekkür Etme: 230 Thanked 549 Times in 244 Posts
Üye No: 12537
İtibar Gücü: 1950
Rep Puanı : 27440
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() deli rüzgar
Biz değil bizi ayıranlar utansın Biz değil bizi koparanlar utansın Sevdanın zincirini ellerimizi ayıranlar utansın Bir deli rüzgar olurum Alırım seni burdan kaybolurum bu deli sevdaya nerdende bulaştım gülmeyi unuttum ağlamayla barıştım eskiden mutluydum gözyaşına karıştım Biz değil ikimizi ayıranlar utansın Biz değil bizi ayıranlar utansın Biz değil bizi koparanlar utansın Sevdanın zincirini ellerimizi ayıranlar utansın Bir deli rüzgar olurum Alırım seni burdan kaybolurum bu deli sevdaya neredende bulaştım gülmeyi unuttum ağlamayla barıştım eskiden mutluydum gözyaşına karıştım Biz değil ikimizi ayıranlar utansın En büyük yangını sen başlattın yüreğimde Hadi ara itfaiyeyi gelsin söndürsün Sen gider gitmez sel oldu gözyaşlarımla bu koca hayat Hadi ara hadi ara gelsin durdursunlar bu seli Deprem gibi oynattın heryeri yıktın döktün kırdın camı pencereyi Hadi kimi ararsan ara şimdi gelsin toparlasınlar bu evi Ne yaparsan yap kimi ararsan ara Aradığında bir bulamayacağın ben varım artık Gidiyorum mutlu ol herşey senin olsun Ha unutmadan herşeyi dağıttığım için üzgünüm sen toparlar yeniden bir hayat kurarsın ama benden bir başkasıyla ben yokum artık Buda bir iz kalsın benden sana Senin izin hep bende kalacak unutma bunu asla Yalan dünyanın yalancı insnaı hoşçakal Bir deli rüzgar olurum Alırım seni burdan kaybolurum bu deli sevdaya neredende bulaştım gülmeyi unuttum ağlamayla barıştım eskiden mutluydum gözyaşına karıştım Biz değil ikimizi ayıranlar utansın
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Esip duran deli rüzgâr. | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-13-2008 06:53 PM |
es deli rüzgar es, kir bu dalları | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-03-2008 04:05 PM |
Birgün deli bir rüzgar alır götürür seni benden. | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-29-2008 05:09 PM |
Birgün Deli Bir Rüzgar | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-18-2008 07:04 PM |
Deli Deli Küpeli filmi gerçek oldu / 13 ekim | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-13-2006 02:02 AM |