![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 12 Thanked 40 Times in 22 Posts
Üye No: 25768
İtibar Gücü: 1489
Rep Puanı : 2008
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Özlemimsin Ölene Kadar
Sensin sadece değer verdiğim sevdiğim Sensin sadece canım dedigim beğendiğim Sensin sadece hasret çektiğim özlediğim Sensin bi' tanem sensin tek aşkım sensin Gel bul beni, sar beni aşkım doyasıya Gel bul beni, öp beni aşkım doyasıya Yaşayamıyorum ellerinsiz Nerde o eski günler Gezerdik el ele göz göze Bak gözlerime yeniden Aşkım olmuyor sensiz yaşanmıyor Baktığım her yerde masum gülüşün Seni seviyorum deyişin kulaklarımda çınlıyor Hiç kimse senin gibi olmuyor Hiç kimse gözlerime bakıp, her şeyimsin demiyor Olmuyor aşkım olmuyor, ellerini tutmadan Gözlerine bakmadan bu kalp boşuna atıyor......
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Özlemimsin Ölene Kadar | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-07-2007 08:27 AM |
Ölene Kadar | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-07-2007 07:30 AM |
"Ölene kadar çekilmeyiz" | uprocking | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-10-2007 04:51 AM |
"Ölene kadar buradayım" | uprocking | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-08-2007 11:40 PM |
Ölene kadar Nobel adayı olacağım | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-17-2006 11:25 PM |