![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2005
Teşekkür Etme: 63 Thanked 48 Times in 21 Posts
Üye No: 31
İtibar Gücü: 1563
Rep Puanı : 2415
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() ![]() Köprüler atıldı Galatasaray Yönetimi’nde yaşanan fikir ayrılıkları, düzenli olarak yapılan rutin toplantıları da etkiledi. Uzun süre önce yönetimle köprüleri atan Turgay Kıran’ın yanısıra Ahmet Özdoğan’ın katılmadığı toplantılarda diğer üyelerin de yavaş yavaş fire verdiği kaydedildi. Yaşanan fikir ayrılıkları nedeniyle yöneticilerin uzun süredir toplantı gerçekleştirmedikleri, yönetim kurulu adına alınacak kararları ise Başkan Özhan Canaydın’ın bizzat belirlediği belirtildi. Gürsoy&Gökşen kayıp Ligin devre arası oluşu ve Riva projesinin oylandığı kongreden erteleme kararı çıkmasının da toplantıların yapılamamasında etkili olduğu ifade edildi. Ayrıca, futbolculara başkan adına ödeme sözü veren ancak çeklerin karşılıksız çıkması nedeniyle zor durumda kalan Ergun Gürsoy-Fatih Gökşen ikilisinin de kırgın oldukları kaydedildi. Daha önce mart seçimlerinde aday olmayacağını açıklayan Gürsoy gibi, Fatih Gökşen’in de yeni listede yer almayacağı ifade edildi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2005
Teşekkür Etme: 145 Thanked 408 Times in 212 Posts
Üye No: 602
İtibar Gücü: 2027
Rep Puanı : 29938
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() küllerimizden tekrar dogacaz arkadaşlar sabredelim,güzel günlerde gelecek,
kanka teşekkürler paylaşımların için...!
Tanıdıktı yalnızlık oysa Haklısın belki yanımda Hazırdım bu kez mutluluğa Nerden çıktı şimdi bu ayrılık Öyle boş öyle boş ki bu dünya Güneşim sandım seni oysa Girdabın içinde yaşarken Yakamoz yakamoz çakar aklıma Susadım sana tek bir nefeste Yaşadım aşkımı bir heveste Gözümün önünde durma n''olur Yaşamak öyle zor ki bu bedende Hadi yoluna eyvallah Mutlu ol gülüm işallah Sen geçen günün ardından Bi başına kalma inşallah |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
15 saniyede atıldı! | styla45 | Dünya Ve Avrupa | 0 | 07-13-2009 09:11 PM |
Belediyesini istedi, atıldı | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-04-2009 02:49 PM |
Cimbom turnuvadan atıldı ! | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-27-2008 05:20 PM |
Köprüler ve otoyollar özelleşiyor | ÇaKıR- | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-09-2008 10:33 PM |
Carlos'a dikiş atıldı | oGuzHan | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-21-2008 03:53 PM |