![]() |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 75 Thanked 78 Times in 60 Posts
Üye No: 24380
İtibar Gücü: 2831
Rep Puanı : 3451
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Eyüp-Yeşilpınar'dan aldığı yolcularla Vezneciler'e giden İETT otobüsünde cep telefonuyla yüksek sesle konuşan Mevlüt C. (19), kızı Kamer Horasanlı ile yolculuk eden Havva Horasanlı tarafından uyarıldı.
Yanında arkadaşı bulunan ve yüksek sesle telefon görüşmesini sürdüren Mevlüt C, şoför Necmi Yılmaz tarafından da ikaz edildi. Gençlerin kendisiyle tartışmaya başlaması üzerine şoför Yılmaz, Saraçhane'de otobüsü durdurdu. Uyarılan genç, şoför Yılmaz'ı kalçasından, Kamer Horasanlı'yı da bacağından bıçaklayarak otobüsten indi. Kaçarken bir otomobilin çarptığı Mevlüt C, yakındaki özel poliklinikte tedavisi yapıldıktan sonra gözaltına alınarak Beyazıt Polis Merkezine götürüldü. Şoför Yılmaz ve Horasanlı ise İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki tedavilerinin ardından taburcu edildi.
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Bu Şehir Öyle Bir Şehir | mystical_waynak | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-14-2007 12:19 PM |
Ben Düştüm Şehir Kalktı, Şehir Düştü Sen Kalktın | mystical_waynak | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-14-2007 12:18 PM |
Şehir şehir haberler (ilk kaynağından...) | raja_ | Eskiler (Arşiv) | 2 | 09-02-2006 03:13 PM |
Dünyayı Hiç Uzaydan Şehir Şehir Ülke Ülke Seyrettinizmi? (Kendi Uploadım) | CoolTurk | Eskiler (Arşiv) | 1 | 05-17-2006 04:02 PM |
En Pahalı 10 Şehir - En Ucuz 10 Şehir | ๏๒รєรรเ๏ภ | Adult eski arşiv | 4 | 04-22-2006 11:11 AM |