![]() |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 75 Thanked 78 Times in 60 Posts
Üye No: 24380
İtibar Gücü: 2833
Rep Puanı : 3451
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Geçen yıl çıkardığı albümle müzik listelerinde uzun süre bir numara kalan Demet Akalın başarısının sırrını yaşadığı acılara borçlu olduğunu söyledi.
Akalın, “Bana göre, acı insanın hırslanmasını sağlıyor. Ayakta kalmak için bir nedeni oluyor. 'Yıkılmadım, başaracağım' dedirtiyor. Ben o acıları yaşamasaydım, bugün olduğum yerde olamazdım" dedi. BURNUM DÜŞSE ASLA ALMAM Akalın son derece gururlu bir insan olduğunu, hayatta hiçbir şey için kimseye taviz vermediğini de belirterek şöyle devam etti: Gururumdan, burnum düşse yere eğilip almam. Aşkımdan ölsem,'Kötü durumdayım' demem, çok istesem bile elim telefona gitmez. Bu huyumdan da hiç şikayetçi değilim. HER ŞARKIM BİR MESAJ Yaptığı şarkılarla özellikle genç kızlara mesaj vermeye çalıştığını söyleyen Akalın 'Yaşadıklarımı genç kızlarla paylaşıp, yol gösteriyorum' dedi.
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Acılara Ben Kefilim | GhencThurk | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-05-2008 11:56 PM |
Acılara Ben Kefilim | GhencThurk | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-03-2008 12:43 AM |
Başarımı sistemli çalışmaya borçluyum | Tilki_Andre | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-09-2007 01:48 PM |
“F.Bahçe’ye borçluyum” / 29 Aralık | Rexum | Eskiler (Arşiv) | 1 | 12-29-2006 02:13 PM |
Acılara Tutunmak | tatlı_cadı19 | Eskiler (Arşiv) | 3 | 09-20-2006 07:49 PM |