![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2006
Teşekkür Etme: 230 Thanked 549 Times in 244 Posts
Üye No: 12537
İtibar Gücü: 1950
Rep Puanı : 27440
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Bugün yağmur yağıyordu bu şehre yeşil gözlerinden
Hasret kokuyordu bütün sokaklar Bütün caddelere kokun sinmişti Parke taşlarında duruyordu ayak izlerin Bugün yağmur yağıyordu bu şehre yeşil gözlerinden Bir nehir akıyordu yüzünün deltasında Ve ben bütün caddelere kokun sinmişken Parke taşlarında dururken ayak izlerin Hasret kokarken bütün sokaklar Seni düşündüm yine... Pamuk dedim, ellerimi tuttu ellerin Buğday dedim, tel tel döküldü saçların omuzlarına Güneş dedim, ışık ışık yüzüme vurdu güzelliğin Hayat dedim, karşımda belirdi tabiat kadar gerçekligin Sevda dedim, kalbini açtın bana Aşk dedim, alevinde yaktin beni Deniz dedim, gözlerime baktı gözlerin Ve ben! Gözlerine denizleri sığdırdım... Yine yağmur yağmakta bu şehre deniz gözlerinden Yine tuzlu sular akmakta yüzünün deltasında Yine dalga dalga kabarmakta gözlerin Ve gözlerim bir dalgakıran gibi Gözlerim hala gözlerine bakmakta Ellerim ellerini tutmakta hala Ve ben seni sevmekteyim Sevda açmakta bütün sokaklarda Sevda satılmakta bütün çiçekçilerde Sevda kokmakta bütün güller Ve adın, adın sevdayla anılmakta Yine yağmur yağmakta bu şehre yeşil gözlerinden... Bugün yağmur yağıyordu bu şehre yeşil gözlerinden Ve sen yeşil yeşil bakıyordun buğulu pencerenden Dalgalar adını yazıyordu sahilde rıhtım taşlarına Deniz gözlerin kumsalları yıkıyordu... Bugün yağmur yağıyordu bu şehre yeşil gözlerinden Bir çocuk “yağdır mevlam su” şarkısını söylüyordu Ve sen Yeşil yeşil bakarken bugulu pencerenden Dalgalar adını yazarken sahilde rıhtım taşlarına Deniz gözlerin kumsalları yıkarken Seni düşündüm yine... Güneş dedim, ışık ışık yüzüme vurdu güzelligin Sevda dedim, kalbini açtın bana Aşk dedim, alevinde yaktın beni Gül dedim, içi güldü gözlerinin Ve ben Gözlerine denizleri sığdırdım... İşte bak!... Yine yağmur yağıyor bu şehre deniz gözlerinden Deniz gözlerin dolduruyor yaşamın her köşesini Deniz gözlerin can veriyor doğaya Ağaçlar gözlerinden alıyor yeşilliğini... Yine yağmur yağıyor bu şehre deniz gözlerinden Ve ben Deniz gözlerin doldururken yaşamin her köşesini Doğaya can verirken Ve ağaçlar gözlerinden alırken yeşilliğini Seni düşündüm yine... Bahar dedim, hayalin doldu gözlerime Sarı dedim, döküldü saçların omuzlarına Yeşil dedim, yeşil yeşil baktı gözlerin Ve ben Gözlerine denizleri sığdırdım... Gözlerine denizleri sığdırdım...
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Susadığında denizleri dudaklarına getirmişken | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-10-2008 03:57 PM |
Avrupa denizleri tehdit altında | F@sTaLaFisT@ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-28-2007 08:55 PM |
Dün geceye bu kadar şeyi sığdırdım. Senin eksikliğini hep duydum. Ve sen dün gece yok | WrAtBoY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-20-2007 05:13 PM |
50 yıl içinde dünya denizleri tükenecek / 4 kasım | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 0 | 11-04-2006 03:11 AM |
Gözlerine ihtiyacım var | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 4 | 04-02-2006 01:00 PM |