![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2006
Yaş: 38
Mesajlar: 1,359
Teşekkür Etme: 230 Thanked 549 Times in 244 Posts
Üye No: 12537
İtibar Gücü: 1951
Rep Puanı : 27440
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() MALZEMELER
1 adet sülün göğüs 1 adet sülün but 2 adet haşlanmış patates Arpacık soğanı Kıyılmış taze otlar (biberiye, kekik) Sos için : 1 çorba kaşığı elma sirkesi 1 adet küçük boy kuru soğan 1 adet boy kereviz 3 çorba kaşığı demi glass sos Kuru garnitür : Elma dilimi, patates cipsi HAZIRLANIŞI Sülün etini teflon tavada çevirerek, pişirin. Haşlanmış patateslerin kabuklarını soyun, iri parçalar halinde doğrayın. Çeşitli taze otlarla ve kabukları soyulmuş arpacık soğanlarıyla karıştırın. Çok az zeytinyağı ilavesiyle soteleyin. Bu arada başka bir kapta sosu hazırlayın. Blendırdan geçirilmiş kuru soğanı ve kerevizi, 1 çorba kaşığı elma sirkesi ve 3 çorba kaşığı demi glass sosla karıştırın. Çok kısık ateşte 5 dakika karıştırın. Patatesli karışımı servis tabağına alın. Üzerine teflon tavada pişirdiğiniz sülün etini yerleştirin. Etin üzerine sosu gezdirin. Karamelize elma dilimleri ve patates cipsiyle süsleyerek, servis yapın
__________________
ҳ̸Ҳ̸ҳ[AslaNLarıN KavGasıNa ÇakaLLarıN AkLı eRmeZҳ̸Ҳ̸ҳ |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Elmalı Prens Tatlısı | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-19-2008 11:06 AM |
Sİlİn Üzerİmİzdekİ TerÖrİst Damgasini | jockeя | Eskiler (Arşiv) | 0 | 06-30-2008 11:32 AM |
Elmalı pasta | cemrosh | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-07-2008 12:30 AM |
04/13/07 - Somalili Sülün Osman | Nǿ ŦΞДЯ™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-13-2007 10:40 AM |
elmalı hamdi yazır | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 2 | 10-24-2006 12:40 PM |