![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2006
Yaş: 37
Mesajlar: 1,359
Teşekkür Etme: 230 Thanked 549 Times in 244 Posts
Üye No: 12537
İtibar Gücü: 1946
Rep Puanı : 27440
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Malzemeler
8 parça piliç butu 2 Çorba kaşığı tereyağı 2 Adet kuru soğan 4 Adet orta boy domates 1 Su bardağı tavuk suyu Yarım çay kaşığı karabiber Tuz 1 Kutu bamya konservesi veya 500 gr taze bamya 4 Çorba kaşığı limon suyu Piliçleri sotelemek için : 1 Çorba kaşığı tereyağı Tuz Hazırlanışı Soğanları piyazlık olarak doğrayın. Tereyağını eriterek soğanları pembeleştirin. Domatesleri küp şeklinde doğradıktan sonra, soğanlara ilave ederek 5 dakika daha hepsini soteleyin. Hazırladığınız karışıma bamya ve tavuk suyunu (eğer taze bamya kullanacaksanız önce bamyaları yıkayın, suyunu süzdükten sonra tepelerini ince bir bıçak yardımı ile huni şeklinde temizleyin) ilave ederek tuz, limon suyu ve karabiber ile lezzetlendirin. Piliçleri sote etmek için ; bir başka kapta tereyağını eriterek piliçleri ters düz ederek kızartın. Piliçleri bamyalı karışıma ilave ederedk kısık ateşte 30 dakika pişirin. Üzerine biberiye veya maydanoz serperek sıcak olarak servis yapın.
__________________
ҳ̸Ҳ̸ҳ[AslaNLarıN KavGasıNa ÇakaLLarıN AkLı eRmeZҳ̸Ҳ̸ҳ |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
İç Pilavlı Piliç Dolması | F.S.Mehmet1453 | Yemek Tarifleri | 0 | 07-25-2009 05:06 PM |
Bamyalı Piliç | slipknot | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-31-2008 07:38 PM |
Türkiye'nin ilk organik piliç ve yumurtaları 05 Ekim | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-05-2007 06:08 PM |
Hot Chick (Ateşli Piliç) Dvdrip Mp4 (315 Mb) | nuttertools | Yabancı Film | 2 | 07-08-2007 05:36 PM |
zor durumdaki piliç üreticisine yardım... | bluekeys™ | Eskiler (Arşiv) | 13 | 07-08-2006 12:03 PM |