![]() |
![]() |
#1 |
Forum Müdavimi
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2007
Teşekkür Etme: 32 Thanked 56 Times in 49 Posts
Üye No: 39171
İtibar Gücü: 1850
Rep Puanı : 3277
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Serdar: ‘Bu sene benim için önemli’
Serdar: ‘Bu sene benim için önemli’ Fenerbahçe’de unutulmazlar arasına girmek istediğini söyleyen başarılı kaleci, “Sezon başından itibaren kendimi göstermeliyim” dedi. 10.07.2007 Geçtiğimiz sezona 3. kaleci olarak başlayan, Rüştü’nün milli maçta sakatlanmasıyla ikinci kaleciliğe yükselen, Volkan’ın yediği hatalı goller sonrası kaleyi devralan ve lig bitene dek bırakmayan Serdar Kulbilge için bu sezon büyük anlam taşıyor. Şimdi tüm gözlerin kendisinde olacağını ifade eden Serdar, “Geçen sezon yakaladığım şansı iyi değerlendirmiştim. Bunu devam ettirmem gerek. Artık sorumluluğum eskisinden daha çok. Kaleyi devralmak kadar korumak da önemli. Yönetimimiz, bizlere güvenip yeni transfer yapmadı. Bu güveni boşa çıkartmamalıyız. Sezon sonunda sözleşmem bitiyor. Ancak bunun önemi yok. Önemli olan tek birşey var benim için; Fenerbahçe’de unutulmaz kaleciler arasına girmek. Bunun için de elimden gelenin en iyisini yapacağımdan kimsenin kuşkusu olmasın” diye konuştu.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
‘Aile her şeyden önemli’ | Kéan aRs | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-29-2008 05:30 PM |
‘Önemli eksikler oluştu’ | Kéan aRs | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-28-2008 10:05 PM |
Cannes jüri üyeliği benim için önemli / 28 nisan | Spy_MasteR | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-28-2007 07:31 PM |
‘15 sene daha Cim Bom’dayım’ | DHeMLy-CHaY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-08-2007 04:04 PM |
‘En iyisi benim’ | DHeMLy-CHaY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-08-2007 04:01 PM |