![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2005
Teşekkür Etme: 145 Thanked 408 Times in 212 Posts
Üye No: 602
İtibar Gücü: 2027
Rep Puanı : 29938
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() >>>>Ask ve arkadaslik bir gün yolda karsilasirlar ask,
kendinden emin bir sekilde sorar; >>>>ben senden daha samimi ve daha cana yakinim sen niye varsin ki bu dünyada? >>>>Arkadaslik cevap verir "sen gittikten sonra biraktigin >>>>gozyaslarini silmek için...." >>>>Bütün sevdiklerinize ithafen sunlari göz önünde bulundurun: >>>>Eger bu sabah hastalikli degil de saglikli uyanmis iseniz, bir hafta sonrasini göremeyecek olan bir milyon insandan daha sanslisiniz. Bir harp tehlikesi ile, iskence görmek ihtimali ile sag kalma >>>>korkusu ile karsi karsiya degilseniz, 500 milyon insandan daha iyisiniz. >>>> >>>>Buz dolabinizda yiyeceginiz, üzerinizde elbiseniz, basinizi sokup uyuyabileceginiz bir eviniz varsa, dunyadaki insanlarin cogundan daha zenginsiniz. >>>> >>>>Bankada ve cuzdaninizda para varsa, dünyanin en imtiyazli % 8'i arasindasiniz. >>>> >>>>Anneniz, babaniz sag ise ve bosanmamislarsa, siz bu dünyada nadir kisilerden birisiniz. >>>>Bu mesaji okuyabiliyorsaniz bu demektir ki; Birisi sizi düsündü ve bunu gönderdi.. >>>>Çünkü okuma yazma bilmeyen 2 milyar kisiden biri degilsiniz. >>>> >>>>*Paraya ihtiyacin yokmus gibi calis.. >>>>*Kimse seni üzmemis gibi sev.. (+1 ![]() >>>>*Kimse seni seyretmiyormus gibi danset.. >>>>*Kimse seni dinlemiyormus gibi sarki söyle.. >>>>*Cennet dünyadaymis gibi yasa.. > >>>>Bu mesaji dostlarina gönder. Göndermezsen hicbir sey olmaz korkma ama gönderirsen, belki bunu okuyan birisi gülümser... >>>> >>>>Bu hafta ulusal arkadaslik haftasi.. Arkadaslariniza onlari ne kadar düsündügünüzü gösterin! >>>>Bunu tüm ARKADAS olarak düsündüklerinize gönderin, bu mesaji size yollayana geri göndermek demek olsa bile.. >>>> >>>>Eger bu mesaj size geri geliyorsa, arkadas çevrenizin gerçek >>>>arkadaslardan olustuguna inanabilirsiniz. >>>> >>>>Hiç bir zaman arkadassiz kalmamaniz dilegiyle.
Tanıdıktı yalnızlık oysa Haklısın belki yanımda Hazırdım bu kez mutluluğa Nerden çıktı şimdi bu ayrılık Öyle boş öyle boş ki bu dünya Güneşim sandım seni oysa Girdabın içinde yaşarken Yakamoz yakamoz çakar aklıma Susadım sana tek bir nefeste Yaşadım aşkımı bir heveste Gözümün önünde durma n''olur Yaşamak öyle zor ki bu bedende Hadi yoluna eyvallah Mutlu ol gülüm işallah Sen geçen günün ardından Bi başına kalma inşallah |
![]() |
![]() |
![]() |
#n/a |
Bot
![]()
Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
|
colleteral (01-25-2006) bu konu için teşekkür ettiler...
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 61 Thanked 46 Times in 23 Posts
Üye No: 43997
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : -1404
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Bayan
|
![]() "içinizi dökün " bölümünden "aşk hikayeleri" bölümüne taşınmıştır.
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
ArkadaŞlik Hatalari | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-28-2007 09:57 AM |
ArkadaŞlik | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-27-2007 09:10 PM |