![]() |
![]() |
#1 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 3 Thanked 159 Times in 54 Posts
Üye No: 7223
İtibar Gücü: 1529
Rep Puanı : 7992
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() ![]() ASLAN KRALDIR ![]() KRAL DA ASLAN ![]() ÖLÜMSÜZLEŞİR ![]() HER YERE CEHENNEM DENİLMEZ ![]() CEHENNEM TEKTİR ![]() İÇİNE ATABİLECEKLERİNİZ VARSA ![]() ANCAK CEHENNEM OLUR ![]() BÜYÜK TEKTİR ![]() BÜYÜKLÜK ![]() LAFLA OLMAZ ![]() İCRAATLA OLUR ![]() İSPATLANIR ![]() BELGELENİR ![]() BÜYÜKLERİN MÜZELERİ PALAVRA DEĞİL ![]() KUPALARLA DOLUDUR ![]() KİMİLERİ CUMHURİYETCİKLER KURDUKLARINI ZANNEDER ![]() OYSA CUMHURİYET TEKTİR ![]() O CUMHURİYETİNDE ![]() ASLANLAR GİBİ ![]() CUMHURİYETİYLE GURUR DUYAN ![]() BEKÇİLERİ VARDIR |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 3 Thanked 159 Times in 54 Posts
Üye No: 7223
İtibar Gücü: 1529
Rep Puanı : 7992
Rep Derecesi :
|
![]() ![]() AVUNULACAK ŞEYLER VARDIR ![]() BİR DE GERÇEKTEN SEVİNÇLERE VESİLE OLANLAR ![]() SEVİNMEK GÜZELDİR ![]() AMA UĞRUNA SEVİNECEKLER DE ![]() SEVİNMEYİ HAKETMELİDİR ![]() OTOBÜSLERDE TAŞINIRLAR BAZEN ![]() TAŞINIRLAR DA ![]() ACABA NELERİ İLE TAŞINIRLAR ![]() YİNE BÜYÜKLER BÜYÜK YAPACAKLARINI ![]() KENDİ İÇLERİNDEN ÇIKARIRLAR VE BAŞKALARI İLE DE KESİNLİKLE KIYASLANMAZLAR!!! Not: Alıntıdır duyurlur arkadaşlar...!!! Son düzenleyen: MySteRio_Jr; 01-22-2006, 08:06 PM.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
Üye No:
![]() süpeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr r
|
![]() |
![]() |
#4 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 76 Thanked 139 Times in 45 Posts
Üye No: 4739
İtibar Gücü: 1706
Rep Puanı : 7362
Rep Derecesi :
|
![]() kanki helal
süpersin selametle..
![]() |
#5 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2005
Teşekkür Etme: 145 Thanked 408 Times in 212 Posts
Üye No: 602
İtibar Gücü: 2031
Rep Puanı : 29938
Rep Derecesi :
|
![]() kanka çok iyi olmuş eline saglık
Tanıdıktı yalnızlık oysa Haklısın belki yanımda Hazırdım bu kez mutluluğa Nerden çıktı şimdi bu ayrılık Öyle boş öyle boş ki bu dünya Güneşim sandım seni oysa Girdabın içinde yaşarken Yakamoz yakamoz çakar aklıma Susadım sana tek bir nefeste Yaşadım aşkımı bir heveste Gözümün önünde durma n''olur Yaşamak öyle zor ki bu bedende Hadi yoluna eyvallah Mutlu ol gülüm işallah Sen geçen günün ardından Bi başına kalma inşallah |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
CoolmanJr'Den Bir Teen Arşivi Çakal net Üyelerine | coolmanjr | Yabancı Adult Videolar | 6 | 04-28-2009 12:05 PM |
Eski bir çakal net'çiden yeni çakal net e bakış....! | flywalker | Eskiler (Arşiv) | 11 | 06-30-2007 04:28 PM |
ßüTüN ÇaKaL.NeT üYeLeriNe TawSiYe EdeRiM aRKadaŞLAr.Her TürKüN GörMesi GereKeN ŞeyLer | garizmatik | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-19-2007 09:15 PM |
สเςкเสเz ๒๏אlє ๏lรยส เรtєг๓เรเสเz(Cakal Net üYelerine Özel Yaptım) | eXtacycafe | Eskiler (Arşiv) | 21 | 12-25-2006 05:49 AM |
GS üyelerine özel indirim | Bostandere | Eskiler (Arşiv) | 2 | 06-19-2006 03:45 PM |