www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 07-12-2007, 07:23 PM   #1
вσυя∂¢αη
Forum Aşığı

вσυя∂¢αη Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 133
Üye No: 43633
İtibar Gücü: 2282
Rep Puanı : 10207
Rep Derecesi : вσυя∂¢αη has a reputation beyond reputeвσυя∂¢αη has a reputation beyond reputeвσυя∂¢αη has a reputation beyond reputeвσυя∂¢αη has a reputation beyond reputeвσυя∂¢αη has a reputation beyond reputeвσυя∂¢αη has a reputation beyond reputeвσυя∂¢αη has a reputation beyond reputeвσυя∂¢αη has a reputation beyond reputeвσυя∂¢αη has a reputation beyond reputeвσυя∂¢αη has a reputation beyond reputeвσυя∂¢αη has a reputation beyond repute
Varsayılan Yeni Transferlerimiz Galatasaray TV’ye Konuştular

Yeni Transferlerimiz Galatasaray TV’ye Konuştular

Galatasaray’ın yeni transferlerinden Servet Çetin, İsmael Bouzid, Orkun Usak, Serkan Çalık ve Barış Özbek Galatasaray’a transferleri hakkındaki düşüncelerini ve gelecek sezondan beklentileriyle ilgili Galatasaray TV’ye açıklamalar yaptılar.

Galatasaray’ın bu sezon yaptığı ilk transfer olarak dikkat çeken Servet Çetin, Galatasaraylı yöneticilerin kendisini ısrarla istemesinden çok etkilediğini ifade ederek sözlerini şöyle sürdürdü. “Haftalar öncesinden imzayı atmıştık anlaşmamızı yapmıştık. Bir transferde istenilen bir futbolcu olmak her futbolcunun istediği bir olaydır. İnşallah benim için ve camia için hayırlısı olur. Allah sağlık verdiği sürece ben de burada Galatasaray camiasına katkı sağlamak için elimden geleni yapacağım.

Ali Sami Yen Stadı, gerçekten atmosferi güzel statlardan bir tanesi. Maç içinde çok güzel destekliyor takımını Galatasaray taraftarı. Ben de o atmosferin içinde ve o seyircinin önünde oynamak için sabırsızlanıyorum.

Camia büyük olduğu için sadece savunma değil diğer bölgelerde de alternatif ne kadar çok olursa camianın başarı sağlaması anlamında gerçekten olumlu adımlar atılmış olur. Rekabetin olduğu yerde futbol başarısı da artacaktır. Ben buraya futbol oynamaya geldim. Çok gerekli yerlere, eksik olan yerlere transfer yapılıyor, yöneticilerimizi tebrik ediyorum. Benim buraya gelmem demek, hedefimin olması demektir. Çünkü Galatasaray camiasının her sene hedefleri vardır. O hedefler doğrultusunda inşallah bütün kupalarda başarı sağlarız.”

Geçtiğimiz sezon Kaiserslauten’de başarılı bir dönem geçirerek Karl Heinz Feldkamp’ın dikkatini çeken İsmael Bouzid ise şunları söyledi, “Kaiserslauten’de İyi bir yıl geçirdim, yıl boyunca bir sürü düşüncelerde gelip geçti. Daha sonra sayın Feldkamp’la bir görüşmemiz oldu. Sezon sonlandığında ise resmi bir görüşmemiz oldu ve transferi sonuçlandırdık. İlk izlenimlerim olağanüstü çok güzel bir kulüp binası ve çok güzel bir tesis buldum. Gerek kapalı mekanlar, gerekse açık mekanlar çok iyi düzenlenmişler. Ben böyle bir kulübe geldiğim için çok mutluyum.

Galatasaray’ın, Türkiye dışındaki ünü gerçekten çok büyük. Herkes Galatasaray’ın başarılarından konuşuyor. Ben kulüp içine geldiğim zaman bu başarıların boşuna olmadığını öğrenmiş oldum. Böyle büyük bir kulüpte olduğum için çok mutluyum. Sayın Feldkamp’ın benim transferimdeki payı çok büyük benimle ilk görüşmeyi o gerçekleştirdi.

Barış ve Serkan’a karşı bu yıl iki kez oynama şansım oldu. Bence ikisi de çok yetenekli ikisinin de gelecekleri çok parlak, ben gelecekte isimlerini çok sık duyacağımız iki yeni oyuncumuz olduğunu düşünüyorum.

Her şeyden önce ben Galatasaray için elimden gelenin en fazlasını yapmak zorundayım. Ancak bu sayede Galatasaray’ın Türkiye liginde birinci olduğunu gelecek yılda bu sonuçlarla beraber Avrupa’da başarılı olmasını hedefleyebiliriz. Lincoln’u herkes tanıyor. Geçtiğimiz yıl Schalke’de çok iyi bir sezon geçirdi. Ve bir takım için böyle oyuncuların olması her zaman için faydalıdır, takım arkadaşları üzerinde çok güzel etkileri olur.”

Galatasaray altyapısında yetişen ve sekiz yıl sonra yuvaya dönen Orkun Usak, Kayseri Erciyes’te sergilediği performansı çok daha iyisini Galatasaray’ın hedefleri doğrultusunda göstereceğini dile getirerek sözlerini devam ettirdi, “Kayseri Erciyesspor, küme düştükten sonra oradan ayrılacağımız kesinleşti ama hangi kulüple anlaşacağımız konusunda bir netlik yoktu; Galatasaray’ın ve Bursaspor’un ciddi teklifleri vardı. Benimde mukavelemin devam etmesinden dolayı bekleme süreci oluştu biliyorsunuz. Galatasaray daha baskın olarak tekliflerini sundu ve anlaşma yapıldı.

Ben uzun zamandan beri 18 takımında kalecisinin Türk olmasını istiyorum. Bu çok önemli bir durum bence. Son zamanlarda yaşanan özel olaylardan bir tanesi.yeni transferler yapılıyor, yeni kadrolar kuruluyor. Üç büyük takımın kalelerini , Türk kalecilere emanet ediyor olmasıdır. Bu Türk kalecilerinin artık kendilerini ispat ettiği anlamına geliyor.

Ben kendi kulübüm Galatasaray için her şeyi yapacağım… Türk kalecileri arasında tatlı bir rekabet olacak. Taraftarlara çok teşekkür ediyorum. Onlar olmadan zaten futbol olmaz. Futbolun zevki taraftarın tezahüratları ve destekleri. Seyircisiz maçlarda futbolcular isyan ediyor.

Galatasaray hedefleri olan bir takım. O yüzden olumlu olumsuz her şeyde takımlarına destek olmalılar. Çünkü uzun zaman sonra ilk defa Türk kaleciyle çıkacak Galatasaray. Ben daha önceki dönemlerde Galatasaray’ı uzaktan takip ediyordum ama şimdi içindeyim. Bence Galatasaray son senelerin en iyi transferlerini yaptı. Gerek yerli oyuncular, gerekse yabancılarla çok iyi bir oluşumun başladığına inanıyorum ve sahada çok iyi bir bütün oluşacak bunu hissediyorum. İnşallah bende bu bütünün bir parçası olabilirim”.

Galatasaray’ın Almanya’nın Essien Takımından transfer ettiği Serkan Çalık ve Barış Özbek ise Galatasaray’da oldukları için çok mutlu olduklarını belirterek şunları söylediler. İlk olarak söz alan Serkan Çalık, “Böyle büyük bir kulübe transfer olduğum için çok mutluyum. Barış’ın transfer görüşmeleri daha önceydi, benimki daha sonra oldu. Feldkamp ile görüştük. Hocamız, Barış gibi Milli takımda da, kendi takımımda da beni izlediğini söyledi. Feldkamp gibi bir teknik direktör bizim için bir şans. 1993 yılında burada şampiyon yaşamıştı. Lincoln’un, Bouzid’in Almanca bilmeleri bizim için avantaj, ama yinede Türkçe öğrenmeliyiz. Biz doğma büyüme Almanya’da olduğumuz için bizim Türkçemiz iyi değil. Ama Feldkamp’ın, Lincoln’un, Bouzid’in Almanca bilmeleri bizim için avantaj. Almanya’da forvet oynuyordum.. Benim en iyi olduğum yönüm ise önce hızım sonra tekniğim. Galatasaray’da çok şey öğrenebilirim ve hedefim kadroya girebilmek, sonrada kalıcı olabilmek” dedi.

Barış Özbek ise, “Serkan’da bende böyle büyük bir camiaya geldiğimiz için gerçekten çok mutluyuz. Umuyorum ki bizim için hayırlı olur. Uzun süren görüşmelerimiz oldu. Hem Adnan Sezgin’le, hem de Feldkamp hocamızla, sonra bizim için iyi olacağını düşündük. Ve böylece kararımızı verdik. Karl Heinz Feldkamp, Ümit Milli Takımda ve Essien’de son 6 aydır bizi takip ediyormuş" dedi.

ѕözℓüк
мυѕтαƒα кємαℓ αтαтüяк
αşк ѕєνgι
вσυя∂¢αη çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı