![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 32 Thanked 29 Times in 24 Posts
Üye No: 43307
İtibar Gücü: 1768
Rep Puanı : 7482
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Osb Üst Kuruluşu Başkanlığına Mahmut Yılmaz Getirildi
Osb Üst Kuruluşu Başkanı Bülent Koşmaz Görevinden Ayrıldı. Koşmaz'ın Yerine Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Osb Başkan Yardımcısı Mahmut Yılmaz Seçildi. Organize Sanayi Bölgeleri (OSB) Üst Kuruluşu Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Koşmaz görevinden ayrıldı. Koşmaz'ın yerine Bursa Ticaret ve Sanayi Odası OSB Başkan Yardımcısı Mahmut Yılmaz seçildi. OSB'den yapılan açıklamada, Koşmaz'ın Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı ve OSB Yönetim Kurulu Başkanlığı, TOBB Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği gibi görevleri nedeniyle OSB Üst Kuruluşu Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinden ayrıldığı bildirildi. Koşmaz'ın yerine Bursa Ticaret ve Sanayi Odası OSB Başkan Yardımcısı Mahmut Yılmaz seçildi.(ANKA) (Ankara Haber Ajansı) 8 dakika önce.. [908770]
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
2 bin 500 sağlık kuruluşu kapatılacak | WrAtBoY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-01-2008 01:09 PM |
TBMM Başkanlığına İlk Aday:Kamer Genç | sara74 | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-06-2007 05:02 PM |
galatasaray ın kuruluşu | F.S.Mehmet1453 | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-20-2007 07:23 PM |
Uygur Federasyon başkanlığına aday | Bostandere | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-18-2006 01:00 AM |
Kıbrıs Barış Harekatı ve KKTC' nin Kuruluşu | sparki | Diğer Videolar | 0 | 08-27-2006 12:14 AM |