![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 12 Thanked 40 Times in 22 Posts
Üye No: 25768
İtibar Gücü: 1488
Rep Puanı : 2008
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() --------------------------------------------------------------------------------
Bazı bitkiler kar olduğu halde nasıl çiçek açabilir? Kar yağdığı halde çiçek açabilen bitkilerden biri olan Kardelenin, bu denli soğukta canlanmasına neden, soğanıdır. Kardelen Soğanı, donun ulaşamayacağı kadar toprağın derinliğinde olduğundan, oradaki sıcaklıktan faydalanarak, havanın birazcık ısınmasıyla birlikte filiz sürer. Kardelen'in yüksekliği,10-20 santimetre arasında olup, her taç yaprağının ucunda küçük, yeşil bir nokta vardır. Bu bitkiye, çimenlik yerlerde, akarsu yataklarında ve ormanlarda rastlanır. Çok İlginç Bilgiler 1. Insan kalbi, kani pompaladiginda yarattigi basinc ile kani 10 metre uzaga firlatabilir. (Tanrim!) 2. Bir domuzun orgazmi 30 dakika surer.(Bir dahaki yasaminda domuz olmak isteyen çok olabilir !!!!) 3. Basinizi surekli olarak bir duvara vurarak saatte 150 kalori harciyabilirsiniz. (Halen domuzun yaptigi ise inanamiyorum!!!) 4. Bir karinca agirliginin 50 kati agirligi kaldirabilir, 30 kati agirligi cekebilir ve zehirlendiginde her zaman sag tarafina dogru duser. (nasil tespit etmisler inanin cok merak ediyorum) 5. Bir hamambocegi 9 gun basi koparilmis olarak, acliktan olene kadar, yasayabilir (Yorum yapmayacam, igrenc cünkü.) 6. Bazi arslanlar gunde 50 defa ciftlesebilirler. (Domuzun durumu daha iyi sanki !!) 7. Sicrayamayan (ziplayamayan) tek hayvan fildir. (Bu, iyi bir haber!) 8. Devekusunun gozu beyninden daha buyuktur. (Boyle insanlar taniyorum!) 9. Deniz yildizinin beyni yoktur. (Boyle olan insanlar da taniyorum!) 10. Kutup ayilari solaktir. (Kim bilebilirdi? Acaba nasil buldular, ellerine kalem mi verdiler?) 11. Zevk icin sevisen yaratiklar sadece insanlar ve yunuslardir (E peki domuz,o ne oluyor?) Alıntıdır....
![]() |
#n/a |
Bot
![]()
Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
|
qarizma (07-04-2007), Spy_MasteR (07-05-2007) bu konu için teşekkür ettiler...
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007
Teşekkür Etme: 235 Thanked 266 Times in 182 Posts
Üye No: 31562
İtibar Gücü: 2445
Rep Puanı : 11542
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() bunları daha önce bi yerden duymuştum
teşekürler
![]() |
![]() |
#3 |
Daimi Üye
Rep Derecesi :
|
![]() bu sitedenmi eger bu sitedense özür dilerim...
![]() |
#4 | |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007
Teşekkür Etme: 235 Thanked 266 Times in 182 Posts
Üye No: 31562
İtibar Gücü: 2445
Rep Puanı : 11542
Rep Derecesi :
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 0 Thanked 9 Times in 2 Posts
Üye No: 43417
İtibar Gücü: 1351
Rep Puanı : 478
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Bayan
|
![]() süper bunlar ya..daha önce hiç bunları duymamıştım sadce karıncanınkini duymuştum...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Daimi Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ne demek rüzgarın kızı bu siteye emek vermek bana gurur verir.....
![]() |
#7 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2007
Teşekkür Etme: 18 Thanked 70 Times in 47 Posts
Üye No: 41076
İtibar Gücü: 1423
Rep Puanı : 3510
Rep Derecesi :
|
![]() way ße GerçekTeN çoK iLGiNÇ PayLa$ıM iÇİn sağoL...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 32 Thanked 29 Times in 24 Posts
Üye No: 43307
İtibar Gücü: 1769
Rep Puanı : 7482
Rep Derecesi :
|
![]() ewet saol...
![]() |
#9 |
Forum Müdavimi
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2007
Teşekkür Etme: 32 Thanked 56 Times in 49 Posts
Üye No: 39171
İtibar Gücü: 1849
Rep Puanı : 3277
Rep Derecesi :
|
![]() Teşekkürler. bunlar cok ilginç.
![]() |
#10 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 12 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 43515
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : -35
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() saol ben domuzlara taktım yazıyı yazan gıbı..yuhh ya=)
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
ilginç istatistikler ve bilgiler | Kéan aRs | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-07-2008 04:10 PM |
Mısır hakkında ilginç bilgiler | Tilki_Andre | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-21-2007 02:24 PM |
ilginç bilgiler | sentaur | Eskiler (Arşiv) | 8 | 09-20-2006 04:57 AM |
ilginç bilgiler | sentaur | Eskiler (Arşiv) | 5 | 09-15-2006 09:29 PM |
ilginç bilgiler | Tathar Elanessé | Eskiler (Arşiv) | 6 | 04-17-2006 10:15 PM |