![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 75 Thanked 78 Times in 60 Posts
Üye No: 24380
İtibar Gücü: 2831
Rep Puanı : 3451
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Adaletsizliğe tepki diye sınava girdi, birinci oldu
Öğrenci Seçme Sınavı (ÖSS) sonuçlarına göre Sayısal-1, Sözel-1 ve Eşit Ağırlıklı-1 puan türlerinde birinci olan 21 öğrenci arasında yer alan Zeynel Harun Alioğulları, sınava, eğlence ve burs adaletsizliğine tepki amacıyla girdi, ama sonuçta birinci oldu. Sabancı Üniversitesi 3. sınıf öğrencisi olan Alioğulları, mezun olduğu Balıkesir Özel Fırat Lisesi’nde gazetecilere yaptığı açıklamada, geçen yıl da sınava girdiğini ve sayısalda Türkiye 105’incisi olduğunu söyledi. Bu yılki sınavda birincilik kazandığı için mutlu olduğunu ifade eden Alioğulları, ‘’Sınava, eğlence ve burs adaletsizliğine tepki olsun diye girdim. Böyle bir sonucun geleceğini anlamıştım. Bundan sonrası için ne yapacağım konusunda henüz karar vermedim” dedi. Geçtiğimiz yıl da ODTÜ İnşaat Mühendisliği öğrencisi Sefa Boyar, ÖSS’ye, üniversite sistemini protesto için girmişti. Boyar, tüm soruları yanlış yaparak “eksi 45” puanla “en kötü puan” rekorunu kırmayı hedeflemişti. Ancak “eksi 45” puan almayı başaramamıştı.
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Rize Gençlik birinci oldu | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-22-2007 10:40 PM |
Dişi kartallar birinci oldu | blAcksmith | Eskiler (Arşiv) | 1 | 10-08-2006 04:28 AM |
Ümit Şamiloğlu birinci oldu.. | Bostandere | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-24-2006 05:14 PM |
Mersin birinci oldu.. | Bostandere | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-15-2006 09:50 AM |
TED Open'da Peya birinci oldu | Bostandere | Eskiler (Arşiv) | 2 | 07-24-2006 05:47 PM |