![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 75 Thanked 78 Times in 60 Posts
Üye No: 24380
İtibar Gücü: 2833
Rep Puanı : 3451
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Şampiyona lideri Lewis Hamilton, en büyük üzüntülerinden birinin, 7 dünya şampiyonluğu yaşayan Michael Schumacher'e karşı kendini test etme imkanı bulamamak olduğunu söyledi. 22 yaşındaki İngiliz pilot yaptığı açıklamada, "Schumacher'in emekli olduğunu duyduğumda, 'Kahretsin, lütfen Michael bir sezon daha devam et, birbirimize karşı harika yarışlar çıkaracağız' dedim" diye konuştu.
Geçtiğimiz yıl İstanbul Park'ta Schumacher ile görüştüğünü belirten Hamilton, "Daha önce onun kibirli ve nazik olmayan biri olduğunu duyduğum için, görüşmeden etkilenmiştim. Bana konuşmak için zaman ayırdı ve bundan gerçekten onur duydum" dedi. Şu an şampiyonayı, en yakın takipçisi, takım arkadaşı Fernando ALonso'nun 12 puan önünde lider götüren Hamilton ayrıca, "eski şampiyon Ayrton Senna'ya karşı da kendimi ölçmek isterdim" diye konuştu. Hamilton; Schumacher ve Senna'yı kast ederek, "Onlar ben de büyük saygı uyandıran insanlar ve sürücüler" dedi. Eski Ferrari, Benetton ve Jordan pilotu olan Schumacher, 15 yıllık kariyeri boyunca 91 GP zaferi yaşamış ve geçen yıl Brezilyal GP ile kariyerine son noktayı koymuştu.
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Nokia çöpe giden ceplere üzülüyor ! 10 Temmuz | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-10-2008 09:12 AM |
Schumacher'e Alonso'nun şehrinden ödül | Shekil | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-26-2007 09:09 PM |
Hamilton yerinden memnun | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-21-2007 10:57 AM |
Hamilton Monaco'da efsaneleşebilir! | DHeMLy-CHaY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-23-2007 03:39 PM |
Hamilton siftahını yaptı.. | Bostandere | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-01-2006 10:56 AM |