![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2007
Teşekkür Etme: 70 Thanked 42 Times in 30 Posts
Üye No: 26495
İtibar Gücü: 2547
Rep Puanı : 2488
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() CHP Lideri Deniz Baykal’ın, "Seçim öncesi altın dağıtıyorsunuz" iddialarını Başbakan Erdoğan, "İspat edemezsen namertsin, müfterisin" diye cevaplandırdı ve Baykal’a, "Sen git de senaryo yaz, sana bundan sonra ancak bu yakışır" dedi.
BAŞBAKAN Tayyip Erdoğan, AKP’nin seçimler öncesinde altın dağıttığını öne süren CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’ı, "İspat etmezsen namertsin, müfterisin" diye cevapladı. Erdoğan, partisinin dün Sıhhıye’de yapılan Ankara mitinginde coşkulu kalabalığa seslenirken, Baykal’ın, "AKP vatandaşa altın dağıtıyor" sözlerini şöyle yanıtladı: "İçinizde altın alanlar var mı? AKP’nin karakterinde milletin iradesini, kararını para ile satın almak yoktur. Bunu kalkıp da ispat edemezsen Baykal, namertsin, müfterisin. Bu kadar açık konuşuyorum. Biz bugüne kadar bu yolculukta hiçbir zaman menfaat karşılığı bu işleri yapmadık. Bunun bir izahı olur mu? 14 milyon altın dağıtacaksın seçim kazanacaksın. Böyle deli saçması bir şey olur mu? İnananlar var. CHP’li kardeşim buna inanıyor musun? Böyle bir liderin olduğu için de övünç duyabiliyor musun?" Baykal’a, "Sen git de senaryo yaz, sana bundan sonra ancak bu yakışır" diye seslenen Erdoğan, şöyle devam etti: "’Bunlar pirinç, bulgur dağıtıyor’ diyor. Ha, bak biz parti olarak prinç, bulgur dağıtıyoruz, doğru. Bu seçimde yaptığımız bir şey değil, partimizin sosyal işler başkanlığının fakir fukara için partimiz mensubu zengin hayırseverlerin getirdiği gıda maddelerinden yaptığımız bir aktivite. Yarın da yaparız, çekinmeyiz. Bu dayanışma anlayışımızın gereği. Kömür de dağıtıyoruz. Rahatsız mı oldun? Kim dağıtıyor, TC devleti. Kime dağıtıyor, fakir fukaraya. Sosyal devlet gereği." (CHP’nin tek parti iktidarındaki ekmek karnesini göstererek) Baykal, yaşı itibariyle bunları hatırlar dedim, buna gücenmiş. Bunu hakaret saikiyle söylemedim. Yaşının 70’e dayanması itibariyle o günleri hatırlar diye söyledim. Allah uzun ömürler versin, benim bundan bir rahatsızlığım yok. Devlet karne ile ekmek dağıtmış." "Biz Atatürk’ün partisiyiz diyor. Be kardeşim, biz CHP’nin Atatürk’ün kurduğu parti olmasından rahatsız değiliz. Böyle derdimiz yok. Rahmetli Atatürkümüzü niye istismar ediyorsun. Onu geç, o kurmuş. Sen şimdi ona ne kadar layık olabilmişsin. Bak, Atatürk rahmetli oldu, CHP paranın, pulun üzerinden resimlerini kaldırdı." "Çankaya milletindir, milletin kalacaktır. Beni arkadaşımla, Gül kardeşimle ters düşürmek istiyorlar. Bunlar ahlaktan, siyasi etikten habersiz. Onlar millete gidemezler, gidecek yüzleri yok. Ve bu kararı siz vereceksiniz, bunu siz düzelteceksiniz. Erdoğan Adapazarı mitinginde de meydandaki "Yılın nikahı, CHP-MHP" pankartını gösterip, "Bunlar anikah düşmez, millet izin vermez" dedi. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Laf atanlara kendimi tutamayıp cevap veriyorum 8 Temmuz | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-08-2008 02:29 PM |
En çarpıcı senaryo | TυяKѕ™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-04-2008 09:47 PM |
Senaryo farklı | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-10-2007 06:25 PM |
Hıncal okudu 'yalın yaz' dedi | Shekil | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-31-2007 03:32 PM |
SeNarYo | -Barbie15- | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-30-2006 04:53 PM |