![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 32 Thanked 29 Times in 24 Posts
Üye No: 43307
İtibar Gücü: 1770
Rep Puanı : 7482
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() "Baykal İşi Bilmiyor Ondan Faydalanıyorum"
Resmi büyütmek için tıklayın Başbakan Erdoğan, 'Kılavuzu karga olanın sonunu millet biliyor. En iyisi CHP Baykal'dan kurtulsun. Ama ben Baykal'dan memnunum. Çünkü işi bilmiyor ben Baykal'dan faydalanıyorum.' dedi. AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli mittinginde başta CHP olmak üzere DP, MHP ve ANAP' yüklendi. CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın kılavuzunun karga olduğunu belirten Başbakan Erdoğan, "Kılavuzu karga olanın sonunu millet biliyor. En iyisi CHP Baykal'dan kurtulsun. Ama ben Baykal'dan memnunum. Çünkü işi bilmiyor ben Baykal'dan faydalanıyorum." dedi. Başbakan Erdoğan, 22 Temmuz öncesi 43. mitingini bugün Kocaeli'de yaptı. İzmit Perşembe pazarını tıklık tıklım dolduran halka hitap eden Erdoğan, seçime kısa süre kaldığını hatırlatarak, sandıktan AK Parti'nin çıkacağını söyledi. Sandıkta milletin iradesinin çıkacağını belirten Erdoğan, milletin hür iradesini içine sindirmeyenlerin 22 Temmuz'da boylarının ölçüsünü alacağını aktardı. "Millet kimi seçerse iktidara o çıkacak." diyen Erdoğan, "Egemenlik kayıtsız şartsız milletin olduğuna göre sandıkta da o çıkacak." dedi. (Cihan Haber Ajansı) 3 saat önce..
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 32 Thanked 29 Times in 24 Posts
Üye No: 43307
İtibar Gücü: 1770
Rep Puanı : 7482
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() MUHAHA Faydalansın
![]()
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
“İzekleme” ile “adıllama” etkileşimi | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-28-2008 05:49 PM |
“Vazgeçmedik” | [мα∂ℓιηє] | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-03-2007 10:49 AM |
“Başarabiliriz” | jockeя | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-24-2006 09:29 PM |
“Zaman makineli” TV | sentaur | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-07-2006 08:02 AM |
“Tarla” değil “stad" | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-09-2006 06:27 PM |