![]() |
![]() |
#1 |
Administrator
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2005
Teşekkür Etme: 20 Thanked 155 Times in 28 Posts
Üye No: 1
İtibar Gücü: 70000
Rep Puanı : 434913
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
Ünvan : Admin
|
![]() Kendisiyle telefon görüşmemde henüz İspanya şampiyonluğunun zafer sarhoşluğunu üzerinden atamamıştı Kerem Tunceri...
O denli yaşadığı mutluluğun yanında adının Milli Takım’da olmayışı keyfini kaçırmıştı. Konuşmak istiyordu ama hep yanlış anlaşılmaktan korkuyordu. Sözlerini de yağdan kıl çekercesine cımbızla seçiyordu. Kerem, Milli Takım’la ilgili olarak şunları söyledi: Karara saygılıyım "Dışarıda da kalsam yüreğimdeki milli forma aşkı hiç sönmeyecek. Çok polemik yapmak istemiyorum. Ancak adımı göremediğim için çok üzüldüm. Çok üzgünüm ama bu Tanjeviç’in kararıdır. Kendisi 2010’da 31 yaşında olacak diyerek beni yaşlı duruma düşürmüş. En çok ağrıma da bu yaşlı oyuncu damgası gitti. Bence bir oyuncunun maksimum fayda elde edebileceği yaş 33-34’dür. Bu bir sporcunun en verimli yaş dilimidir. Sonuçta Avrupa’nın en güçlü ligi İspanya’da Real Madrid gibi bir takımda oynuyordum. MVP olmuş bir sporcuydum. Sorun yaratmak istemiyorum. Karara saygı duymaktan başka çarem de yok. Şu anda tek konsantre olduğum şey 6 Temmuz’daki düğünüm. Çok iyi bir sezon geçirdim bunun keyfini çıkarıyorum. Koşarak giderim Ne zaman çağırırlarsa orada bulunmak zorundayım. Ülkem için her şeyi yaparım. Önce bana görev verilecek diye hiçbir arkadaşımın sakatlanmasını ne beklerim ne de isterim. Görev düşerse balayında bile olsam koşa koşa milli göreve giderim. Şampiyonaya gelince, Hido ve Memo’nun katılımları ile çok iyi bir kadroya sahibiz. Başarının gelmemesi için hiçbir neden yok. Milli Takım’da olamamamın bir başka üzüntüsü de finallerin benim ikinci evim dediğim Madrid’de yapılmasıdır. Burada oynamayı çok isterdim." |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Belediye Damgası | C0M!S3R-eX | Komik Fıkralar | 0 | 06-25-2009 03:40 PM |
07/21/07 - Bakan Gül: Ağrıma gidiyor | Nǿ ŦΞДЯ™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-21-2007 08:40 AM |
Uç'tu Gitti..Düş'tü Gitti.. | x_irma_x | Eskiler (Arşiv) | 5 | 07-19-2006 06:53 PM |
+18 belediye damgası | Angel of death | Adult eski arşiv | 0 | 04-14-2006 04:42 PM |