![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2007
Teşekkür Etme: 14 Thanked 258 Times in 25 Posts
Üye No: 28657
İtibar Gücü: 1497
Rep Puanı : 12881
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Çok güzel bir programı daha sizlerle paylaşmak istedim. Programın adını başlıkta yazmadım ki daha çekici olsun.... İşte Programı tanıtıyorum: TEŞEKKÜR BUTONU: ![]() NE İŞE YARAR PEKİ? 1.Çok kullanıldığında paylaşım yapan üyenin paylaşımlara devam etmesini sağlar. 2.Sizi; teşekkürler, sağol, güzelmiş gibi boş mesajlardan kurtarır. 3.Emeğe saygının en güzel örneğidir. 4.Forumda görev almak isteyen paylaşımcı üyelerin kimliğinin ortaya çıkmasını daha iyi sağlar ki en önemli özelliğidir ve forumda görev alınca bu sizde daha çok, daha iyi ve daha kaliteli paylaşım demektir. 5.Konudan memnun olduğunuzu kısaca belirtir. 6.Paylaşım yapana kendini iyi hissettirir bir çıkar bir kazanç sağlamaz. Not:Aslında bahsettiğimiz şey hiçte bilinmeyen bir şey değil çok bilinen ve az kullanılan birşey. Not2:Bunu konuyu ben teşekkür almak için değil anlayışınız için açtım çünkü paylaşım yapıp teşekküre ve forum içerisinde yer edinmeye ihtiyacı olan o kadar çok üye var ki dip not: Modlar alın size en sabitlenecek konu |
![]() |
![]() |
![]() |
#n/a |
Bot
![]()
Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
|
***murat*** (06-04-2007), baron33 (06-20-2007) bu konu için teşekkür ettiler...
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 12 Thanked 40 Times in 22 Posts
Üye No: 25768
İtibar Gücü: 1488
Rep Puanı : 2008
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() kardesim harbiden güzel bir konu bencede bırının degınmesı gerekıyordu hiç tesekkür eden yok ya anca bakıp gecıyorlar
![]()
![]() |
#3 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2007
Teşekkür Etme: 14 Thanked 258 Times in 25 Posts
Üye No: 28657
İtibar Gücü: 1497
Rep Puanı : 12881
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() EMEGE GÖSTERİLEN İLGİYİ ÖNE CIKARAYIM DEDİM MİLLET ANCA SÖMÜRÜYO
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 4 Thanked 10 Times in 5 Posts
Üye No: 25329
İtibar Gücü: 1381
Rep Puanı : 1152
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Doğru söylemişşsin özenle paylaşım yapıyoruz hic tşk gelmio(bazen) madem paylaşım işine yaradı bas tşk butonuna olsun bitsin ama o butona basmak bile bazen zor gelio
![]() Güzel bi konuya değinmişsin kardes saoL.. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Dev Bir Program Arşivi (Tek Tek Program Aramayın) | GooD aNd EvıL | Program Download ve Tanıtım | 3 | 06-10-2010 05:11 PM |
(Yerde gotürüyor arkadan) Beyaz Tenli Lolita Mükemmel + Caps | electronics26 | Adult eski arşiv | 2 | 01-22-2009 08:17 AM |
Teen Machine 2 [ 2 CD ] [ 444 MB ] Mükemmel Kalite Sadece 4 Part [ Kızlar Mükemmel ] | woow | Adult eski arşiv | 0 | 09-19-2008 01:06 AM |
Pamela Anderson un Belkide Hiç Bir Yerde Görmediğiniz 30 Mükemmel Resmi! | MrAuTHoR | Adult eski arşiv | 1 | 09-02-2008 10:56 PM |
Program Rehberi [Hangi Program Ne İşe Yarar ? ] | jockeя | Nokia | 4 | 09-22-2007 01:44 PM |