www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 07-16-2007, 08:01 PM   #1
TiTaN
ÇaKaL Üye

Teşekkür Etme: 32
Üye No: 43307
İtibar Gücü: 1769
Rep Puanı : 7482
Rep Derecesi : TiTaN has a reputation beyond reputeTiTaN has a reputation beyond reputeTiTaN has a reputation beyond reputeTiTaN has a reputation beyond reputeTiTaN has a reputation beyond reputeTiTaN has a reputation beyond reputeTiTaN has a reputation beyond reputeTiTaN has a reputation beyond reputeTiTaN has a reputation beyond reputeTiTaN has a reputation beyond reputeTiTaN has a reputation beyond repute
Varsayılan 19:58 Bağımsız Milletvekili Adayından Boş Meydanda Miting

Bağımsız Milletvekili Adayından Boş Meydanda Miting

Amasya Bağımsız Milletvekili Adayı Nurullah Çolak, İkinci Mitinginde de Boş Meydana Konuştu. Çolak'ı Ailesi Dışında Bir Kaç Kişi Dinledi.

Amasya Bağımsız Milletvekili Adayı Nurullah Çolak, ikinci mitinginde de boş meydana konuştu. Çolak'ı ailesi dışında bir kaç kişi dinledi.

Yavuz Selim Meydanı'ndaki miting öncesinde hazırlıklarını tek başına yapan bağımsız milletvekili adayı Nurullah Çolak, kısa bir süre yağmurun dinmesini basın mensupları ile şemsiyenin altında girerek bekledi. Çolak, kendisini takip eden basın mensupları ve polislere meyve suyu ikram etmeyi de ihmal etmedi. Yağmurun ardından boş meydanda konuşmasına başlayan Nurullah Çolak, daha sonda bazı meraklı vatandaşlara kendisini dinlettirdi. Ailesi ile birlikte toplam 20 kişilik bir gruba hitap eden Nurullah

Çolak'ın mitingine 50 civarında polis memuru görev yaptı.

Mitinge tek başına hazırlanmaktan mutlu olduğunu ifade eden Nurullah Çolak, "Ben vatandaşa bir şekilde ulaşırım, vatandaşın bana, vekil adayına ulaşması gerek. Bugün hava yağmurlu, güneşli olsaydı daha güzel olurdu. Önemli olan millet benim televizyonlarda görüşlerimi dinlesin. Önemli olan fikirlerdir" dedi. Oğluna sonuna kadar destek vereceğini açıklayan baba Saadettin Çolak da, "Her hususta destekçisiyim, ona güveniyorum, bu işi layıkıyla yapacağına inanıyorum" diye konuştu.

Evli, 2 çocuk babası ve metalürji mühendisi olan Nurullah Çolak, milletvekilliğini kazanamaması durumunda yaptığı iş olan pazarcılığa yeniden döneceğini belirtti.

(DY-SA-OK-Y) (İhlas Haber Ajansı) 4 dakika önce.. [912891]

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı