![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2007
Teşekkür Etme: 70 Thanked 42 Times in 30 Posts
Üye No: 26495
İtibar Gücü: 2544
Rep Puanı : 2488
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Genç Parti (GP) İstanbul milletvekili adayı İbrahim Tatlıses, İzmir'de seçmenle buluştu. Otobüsle seçim turu atan Tatlıses, davul-zurnalarla karşılandı.
İzmir'de seçmenlerle buluşan GP İstanbul milletvekili adayı İbrahim Tatlıses, Buca, Bornova ve Bayraklı'da seçim turu attı. Seçim otobüsünden vatandaşları selamlayan Tatlıses, seçmenlere Genç Parti'nin hedeflerini anlattı. GP lideri Cem Uzan'ın vaatlerini yerine getireceğini belirten Tatlıses, "Genel başkanımız vaatlerini yerine getirmediği takdirde yakasına ilk ben yapışacağım" dedi. İşsizliğe ve yoksulluğa çare olacaklarını ifade eden Tatlıses, "Benim paraya pula ihtiyacım yok. Param da var, şanım da var, şöhretim de var. Ama benim içim rahat değildi. Ben şarkı söylerken vatandaşın karnı doymuyordu" diye konuştu. Seçim turunda Buca'daki CHP seçim bürosu önünde duran Tatlıses, CHP'lilere seslenerek, "Her şey millet için. Yola devam" dedi. CHP'lilerin kendi adaylarının fotoğraflarını göstermesine tepki gösteren Tatlıses, "Kendi memleketimde beni ikinci sıraya koydunuz. Gidin genel başkanınıza sorun" şeklinde konuştu. İbrahim Tatlıses, Bayraklı semtinde konuşma yapacağı sırada otobüs önünde kurban kesildi. Tatlıses, yol üzerinde "Urfa Sofrası" lokantasını görünce otobüsten inerek lokantaya girdi. Yemek yiyen vatandaşları selamlayan Tatlıses, burada çiğ köftenin de tadına baktı. İbrahim Tatlıses lokantada bir bebeği sevdiği sırada, yaşanan izdihamdan dolayı bebeğin ayağına çay döküldü. Bir kadının da izdiham nedeniyle düştüğünü gören Tatlıses, vatandaşlardan özür diledi. İbrahim Tatlıses'in seçim turu sırasında yaşanan izdiham trafiği de aksattı. Otobüsün arkasında uzun konvoyların oluşmasına vatandaşlar tepki gösterdi. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
İzmir'de korsan operasyonu 10 Temmuz | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-10-2008 02:07 PM |
İzmir'de 33 kaçak yakalandı 5 Temmuz | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-05-2008 11:59 AM |
Galatasaray adada buluştu 30 Temmuz 2007 | вσυя∂¢αη | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-30-2007 10:41 PM |
Urfa'da Tatlıses yasağı 19 Temmuz 2007 | вσυя∂¢αη | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-19-2007 12:53 PM |
Tatlıses, CHP'lilere sataştı 17 Temmuz 2007 | вσυя∂¢αη | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-17-2007 01:25 PM |