![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Konum: KoCaELi
Yaş: 40
Mesajlar: 34,356
Teşekkür Etme: 21 Thanked 162 Times in 97 Posts
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8775
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() MALZEMESİ
250 gr. kuzu kuşbaşı 1 kg. börülce 4 adet domates 2 adet kuru soğan 4 yemek kaşığı sıvıyağ 1 çay kaşığı karabiber 1 çaykaşığı tuz TARİF Börülcelerin iki ucunu ve kılçıklarını kesin. 2 parmak kalınlığında doğrayın. Yıkayıp süzün. Kuşbaşı eti yıkayıp tencereye koyun. Kapağını kapatın, et suyunu çekene kadar bekleyin. Et suyunu çekince sıvıyağ, zar şeklinde doğranmış soğan, karabiber ve tuz ilave edip kavurun. Doğranmış domates ve börülceleri ekleyin. Susuz kısık ateşte 40 dakika pişirip servis yapın. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|