![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Forum Müdavimi
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 11 Thanked 4 Times in 4 Posts
Üye No: 43347
İtibar Gücü: 1853
Rep Puanı : 5050
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ABD Başkanı George Bush, İsrail-Filistin sorununun ele alınacağı uluslararası bir barış konferansı düzenlemesi çağrısında bulundu. Bush, Filistin lideri Mahmud Abbas hükümetine 190 milyon dolar daha yardımda bulunmayı da vadetti.
Bush, İsrail, Filistin ve bölgedeki Arap ülkelerinin de katılacağı uluslararası bir konferans düzenlemeyi planladıklar ını söyledi. ABD Başkanı, konferansa Dışişleri Bakanı Condoleezza Rice’ın başkanlık edeceğini açıkladı. Konferansın sonbaharda düzenlenebileceği belirtiliyor. ABBAS’A YARDIM Bush, Filistin lideri Mahmud Abbas’ın kurduğu yeni hükümete sosyal ve politik yardım yapmayı planladıklarını da duyurdu. Bush ayrıca, Abbas hükümetine daha fazla yardım toplanması için uluslararası bir bağış konferansı düzenlenmesi önerisinde bulundu. İsrail’den de Filistin topraklarındaki Yahudi yerleşimlerini genişletmeyi durdurmasını istedi. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Fransa: Rusya'ya karşı bir yaptırım planı yok | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-30-2008 08:55 AM |
ABD'li panik yaptı, piyasayı Bush'un planı bile tutmadı! 16 Temmuz | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-16-2008 01:39 PM |
Gözaltı gerekçesi: AKP'ye karşı eylem planı 22 Mart | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-22-2008 11:32 AM |
Bush'un partisi de Irak'a ek asker planına karşı/2 Ocak | yuko_can | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-02-2007 11:51 AM |
Hamas'a 10, El Fetih'e 5 bakanlık / 14 kasım | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 0 | 11-14-2006 11:29 PM |