![]() |
![]() |
#1 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 4 Thanked 1 Times in 1 Post
Üye No: 43598
İtibar Gücü: 1381
Rep Puanı : 4060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() İngiltere Premier Lig takımlarından Chelsea'nin teknik patronu Jose Mourinho, Shevchenko'nun artık kendisini kanıtlaması gerektiğini söyledi. Geçen sezon rekor bir ücret karşılığında Milan'dan Chelsea'ye büyük umutlarla transfer edilen ancak bekleneni veremeyen Ukraynalı golcünün durumuna değinen Portekizli teknik adam, Shevchenko'un diğerleri gibi bir futbolcu olduğunu ve ancak iyi bir performans çıkarması halinde forma giyebeliceğini belirtti.
Shevchenko'nun yanı sıra Ballacak'a da mesajlar gönderen Mourinho "Kadromuzda birçok iyi oyuncu var ve ben sırf adından dolayı birine forma verecek tipte bir hoca değilim. Herkes forma için savaşmalı," diye konuştu. Mourinho ayrıca, geçen sezon sık sık görüş ayrılığı yaşadıkları Abramovich ile bir görüşme yaptığını ve bu görüşmenin takım adına çok verimli geçtiğini söyledi.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Hatun-> Halim Kalmadı Artık – Ne Zaman Gelceksin Deyip Duruyor <No Rapid> | erdal2007 | Türk Video | 0 | 02-19-2010 02:19 PM |
Artık dayanma gücüm kalmadı | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-13-2008 05:48 PM |
taraftarın sabrı kalmadı | tonigoal | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-16-2007 11:18 AM |
artık konuya isim bulamıyorum kalmadı :)) | RoStWell | Adult eski arşiv | 2 | 08-23-2006 05:36 PM |