www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 07-20-2007, 11:11 PM   #1
TiTaN
ÇaKaL Üye

Teşekkür Etme: 32
Üye No: 43307
İtibar Gücü: 1769
Rep Puanı : 7482
Rep Derecesi : TiTaN has a reputation beyond reputeTiTaN has a reputation beyond reputeTiTaN has a reputation beyond reputeTiTaN has a reputation beyond reputeTiTaN has a reputation beyond reputeTiTaN has a reputation beyond reputeTiTaN has a reputation beyond reputeTiTaN has a reputation beyond reputeTiTaN has a reputation beyond reputeTiTaN has a reputation beyond reputeTiTaN has a reputation beyond repute
Varsayılan 22:57 Erbakan: "Kendi Günahlarınıza Beni Alet Etmeyin"

Erbakan: "Kendi Günahlarınıza Beni Alet Etmeyin"

Eski Başbakanlardan Necmettin Erbakan, AK Parti'yi Eleştirerek, 'Din Kitaplarının İçine Haç Resmi Koydular, Din Kitaplarından Ayet Mealleri Çıkardılar. Geliyorlar Buraya, 'Biz Hocanın Öğrencileriz' Deyip Oy İstiyorlar. Kendi Günahlarınıza Beni Alet Etmeyin, Sizin Yaptığınız Manevi Tahribattır' Dedi.

Eski Başbakanlardan Necmettin Erbakan, AK Parti'yi eleştirerek, ''Din kitaplarının içine haç resmi koydular, din kitaplarından ayet mealleri çıkardılar. Geliyorlar buraya, 'biz hocanın öğrencileriz' deyip oy istiyorlar. Kendi günahlarınıza beni alet etmeyin, sizin yaptığınız manevi tahribattır'' dedi.

Erbakan, Saadet Partisi'nin Konya Hükümet Meydanı'nda düzenlediği mitingde, 2 gün sonra yapılacak seçimin Türkiye için ''var ya da yok olma'' seçimi olduğunu savundu.

''İsrail'in bölgedeki devletleri tümüyle ele geçirmek için ortaya koyduğu Siyonizm planını, Türkiye'deki işbirlikçileriyle birlikte adım adım gerçekleştirmekte olduğunu'' iddia eden Erbakan, ''Kapıdan giremeyen siyonizm AK Parti'yi kullanıp bacadan girmeye çalışıyor'' dedi.

Siyonizmin kendi hükümetleri döneminde de yüzünü gösterdiğini ifade eden Erbakan, şöyle konuştu:

''Çareyi ortağımızın çürüklüğünde buldular. Çiller Hanımefendi, partisinden 50 kişinin güven oyu vermeyeceğini söyledi. Ben darbeyle, muhtırayla değil, 28 Şubat'tan 4 ay sonra görevden ayrıldım. Hükümet kurma görevinin Çiller Hanımefendiye verilmesi için 291 imza topladık. Ancak dönemin Cumhurbaşkanı Demirel, gitti görevi çoğunluğu olmayan Mesut Yılmaz'a verdi. Sonra tren raydan çıktı, uçuruma yuvarlanmaya başladı.''

Ülkede yapılan tahribatın ardından AK Parti'nin kurulduğunu ileri süren Erbakan, AK Parti'nin icraat olarak ''ekonomik yıkım, manevi tahribat, siyonizmle işbirliği'' yaptığını iddia etti.

Erbakan, ''Siyonizmin Hayim Nahum doktrini, 'ülkeyi yumuşak lokma yap' dedi. Planlarını uygulamak için de tam işbirlikçi AK Parti'yi seçtiler. İşbirlikçi bunlar, kukla gibi kullanılıyorlar. Şimdi de 'işbirlikçi değilim' diyorlar. Hadi oradan sen Yahudi'ye çalışıyorsun, daha ne yapacaksınız, Yahudi ne istiyorsa onu yapıyorsunuz'' diye konuştu.

Türk askerlerinin Lübnan'a gönderilmesini eleştiren Erbakan, İsrail'in Hizbullah'a yenilince, Hizbullah ile savaşmak için Türkiye'den asker göndermesini istediğini öne sürdü. Erbakan, önümüzdeki dönemde Türk askerinin Hizbullah ile savaşabileceğini, Türk askerlerinin cenazelerinin ülkeye gelmeye başlayabileceğini iddia etti.

AK Parti'nin ''48 yıldır hizmet veren Kur'an kursunu yıktığını, 742 kiliseyi devlet koruması altına aldığını, 2 trilyon harcayıp Akdamar Kilise'sini onarttığını'' söyleyen Erbakan, ''Din kitaplarının içine haç resmi koydular, din kitaplarından ayet meallerini çıkardılar. Geliyorlar buraya, 'biz hocanın öğrencileriz' deyip oy istiyorlar. Kendi günahlarınıza beni alet etmeyin, sizin yaptığınız manevi tahribattır'' diye konuştu. (Anadolu Ajansı) 15 dakika önce.. [919007]

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı