![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 32 Thanked 29 Times in 24 Posts
Üye No: 43307
İtibar Gücü: 1765
Rep Puanı : 7482
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sarımsaklı Plajı'ndaki Kamp Enkazına Tepki
Resmi büyütmek için tıklayın Balıkesir'in Ayvalık İlçesi'ndeki Sarımsaklı Plajları'nda Belediyenin Yıktığı Karayolları Kampı Enkazının Kaldırılmaması Vatandaşların Tepkisine Neden Oldu. 4 Yıldan Beri Her Yaz Sarımsaklı'ya Geldiğini Belirten Öğretmen Mustafa Dölcü, Bu Görüntünün Sarımsaklı'ya Yakışmadığını Söyledi. Belediye Başkanı Nedim Özdemir İse Enkazın En Kısa Zamanda Kaldırılacağını Açıkladı. Balıkesir'in Ayvalık İlçesi'ndeki Sarımsaklı Plajları'nda belediyenin yıktığı karayolları kampı enkazının kaldırılmaması vatandaşların tepkisine neden oldu. 4 yıldan beri her yaz Sarımsaklı'ya geldiğini belirten öğretmen Mustafa Dölcü, bu görüntünün Sarımsaklı'ya yakışmadığını söyledi. Belediye Başkanı Nedim Özdemir ise enkazın en kısa zamanda kaldırılacağını açıkladı. Küçükköy Belediye Encümeni'nin 2003 yılında aldığı bir kararla yıkmaya başladığı Karayolları Kampı enkazının ortada kalmaması vatandaşların tepkisine neden oldu. Dünyaca ünlü Sarımsaklı Plajları'na yalnızca 20 - 30 metre mesafedeki enkazın kötü bir görüntü oluşturduğunu belirten vatandaşlar, belediyenin yıktığı gibi enkazını da kaldırması gerektiğini savundu. 4 yıldan beri tatilini Sarımsaklı'da geçirdiğini belirten öğretmen Mustafa Dölcü, "Her yaz burada enkazla karşılaşıyorum. Her yaz gelişimde enkazın kalkmış olmasını temenni ediyorum. Ancak bu yıl gene geldim enkaz ortada. Bunu yıkan belediye enkazı temizlemeli. Bu Sarımsaklı'ya yakışmıyor" dedi. Belediye ekiplerinin yıkım çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Küçükköy Belediye Başkanı Nedim Özdemir, enkazın en kısa zamanda kaldıracaklarını söyledi. 10 günden beri yıkım çalışmalarının sürdürüldüğünü belirten başkan Nedim Özdemir, "Yıkımda çalışan kepçeler yangına gitti. Bu nedenle biraz gecikme oldu. Enkazı 10 gün içinde kaldırmayı hedefliyoruz. Bu bölge beldemiz ve Sarımsaklı için çok önemli. Güzelim denizi adeta Berlin duvarı gibi kapatan beton yığınlarını yerle bir ettik. Halkımızın Ege denizinin güzelliklerini görmesini sağlayacağız. Enkaz kaldırıldıktan sonra bu alanda halkımızın kullanabileceği projeler uygulanacak" dedi. (SŞ-İHS) 23.07.2007 13:20 TSİ (İhlas Haber Ajansı) 8 dakika önce.. [921201]
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Kamp çok önemli | Nǿ ŦΞДЯ™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 06-15-2007 07:59 AM |
Kamp notları | DHeMLy-CHaY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-10-2007 01:05 PM |
Kamp Notları | DHeMLy-CHaY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-06-2007 01:17 PM |
Kamp günlüğü | aLeMDaR | Eskiler (Arşiv) | 1 | 07-12-2006 08:27 PM |
Kamp BaŞliyor | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-05-2006 02:02 PM |