![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 5 Thanked 41 Times in 34 Posts
Üye No: 43456
İtibar Gücü: 1695
Rep Puanı : 4181
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() "10 yıl daha F.Bahçe'deyim"
F.Bahçe'de kaptanlık görevini devralan Önder Turacı hedefinin en az 10 yıl daha sarı lacivertli formayı giymek olduğunu belirtti Ümit Özat ve Tuncay Şanlı’nın takımdan ayrılmalarının ardından geçici olarak kaptanlık pazubandını takan Semih Şentürk’ün sakatlanması üzerine kaptanlık görevine getirilen Önder Turacı, mutluluktan uçuyor. Avusturya kampında çok başarılı bir performans gösteren ve Sparta Prag ile oynanan son hazırlık maçında attığı golle takımını galibiyete taşıyan genç savunma oyuncusu, önümüzdeki dönem için umutlu konuştu. Fenerbahçe TV’ye bir açıklama yapan Önder, hedefinin en az 10 yıl daha sarı lacivertli formayı giymek olduğunu belirterek, "Bu takımda oynamak benim için bir hayaldi. Şimdi kaptanlık pazubandını taşıyorum. Benim için bundan daha büyük mutluluk olamaz. Önümüzdeki yıl büyük hedeflerimiz var. Bu hedeflere ulaşmamız için ben de elimden gelenin fazlasını yapacağım" diye konuştu. Kaynak: Hürriyet
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Önder Turacı 27 yaşında 15 Temmuz | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-15-2008 07:33 AM |
Önder imzayı attı | jockeя | Eskiler (Arşiv) | 0 | 06-27-2008 10:51 AM |
Önder Turacı 1.8 Milyon € Moskovaya gitti | Seager | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-12-2008 03:23 PM |
Ulu Önder Atatürk'ü anıyoruz | sparki | Eskiler (Arşiv) | 0 | 11-10-2006 07:55 PM |
Alex de souza: (2010 a kadar fenerdeyim) | umit54 | Eskiler (Arşiv) | 2 | 10-24-2006 01:26 PM |