![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 32 Thanked 29 Times in 24 Posts
Üye No: 43307
İtibar Gücü: 1769
Rep Puanı : 7482
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Roberto Carlos: "Süper Kupa Maçını Önemsiyoruz"
Fenerbahçe'nin Brezilyalı Yıldızı Roberto Carlos, Beşiktaş ile Yapacakları Süper Kupa Karşılaşmasına Büyük Önem Verdiklerini Söyledi. Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos, Beşiktaş ile yapacakları Süper Kupa karşılaşmasına büyük önem verdiklerini söyledi. Roberto Carlos, NTV televizyonuna verdiği röportajda, Ukrayna ekibi Shaktar Donetsk ile yaptıkları hazırlık karşılaşmasıyla ilgili olarak, "Oyun olarak istediğimizi sahaya yansıtamadık ama İstanbul'da seyircimiz önündeki ilk maçımızdı ve onun bir heyecanı vardı" dedi. Asıl önemsedikleri karşılaşmanın Beşiktaş maçı olduğunu kaydeden Carlos, "Bizim için daha önemli olan, Beşiktaş ile yapacağımız Süper Kupa karşılaşması. Orada galip gelmemiz gerekiyor. Hazırlanmak için de önümüzde 1 hafta daha var. Büyük değişiklikler olacak ve hepimiz bunu göreceğiz" diye konuştu. Ayrıca, takımda genç oyuncuların kendisine olan ilgisi için de Roberto Carlos, "Takım kaptanı Alex ama genç oyuncular bana ve takımdaki tecrübeli diğer oyunculara fikirlerimizi soruyorlar. Ben de tecrübelerimi aktarmaya çalışıyorum diyerek sözlerini tamamladı. (Anadolu Ajansı) 27 dakika önce.. [931690]
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
"Aziz gelsin, kupa versin" | styla45 | Diğer Süper Lig Takımları | 0 | 05-17-2010 01:20 AM |
"Antalyaspor maçını kazandığımız zaman.." | styla45 | Diğer Süper Lig Takımları | 0 | 04-15-2010 01:25 AM |
"Hedef yine kupa" | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-20-2007 09:15 AM |